a gyermekbántalmazás

Bármilyen szándékos károkozás, vagy embertelen bánásmód, hogy a gyermek 18 éves kor alatt tartják a gyermekbántalmazás. Gyermek visszaélés számos formája van, amelyek gyakran fordulnak elő ugyanabban az időben.

Sok esetben gyermekbántalmazás személy végezheti, aki a gyerek tudja, és bízik abban, – gyakran a szülő vagy más rokon. Ha úgy gondolja, a gyermekbántalmazás, jelenteni az illetékes hatóságoknak.

A fizikai bántalmazás jelei és tünetei

A gyermek, aki bántalmazott bűntudatot, szégyelli, vagy zavaros. Ő lehet, hogy fél elmondani senkinek a visszaélés, különösen, ha a bántalmazó szülő, rokon vagy a család barátja. Tény, hogy a gyermek látszólagos félelem szülők, felnőtt gondozók vagy a család barátai. Ezért nagyon fontos, hogy figyeljen a piros zászló, mint a

Szexuális visszaélés jelei és tünetei

Különleges jelek és tünetek attól függenek, hogy milyen típusú visszaélések és változhat. Tartsuk szem előtt, hogy figyelmeztető jelek csak, hogy – figyelmeztető jelek. A jelenléte figyelmeztető jelek nem feltétlenül jelenti azt, hogy a gyermek bántalmazzák.

Az érzelmi bántalmazás jelei és tünetei

Néha a szülő viselkedése vagy a viselkedés küld a vörös zászlókat körülbelül gyermekek bántalmazása. Figyelmeztető jelek közé tartozik a szülő, aki

Az elhanyagolás jelei és tünetei

Bár a legtöbb gyermek egészségügyi szakemberek elítélik az erőszak alkalmazását, bármilyen formában, néhány ember még mindig a testi fenyítés, például verés, mint egy módja annak, hogy fegyelem a gyermekeiket. Bármilyen testi fenyítés hagyhat lelki sebeket. Szülői viselkedés, amely okoz fájdalmat vagy fizikai sérülést – akkor is, ha kész a nevét fegyelem – lehet a gyermekbántalmazás.

Ha aggódik, hogy a gyermek, vagy egy másik gyermek már bántalmazott, azonnal kérjenek segítséget.

Ha a gyermek azonnali orvosi ellátást igénylő, keresse fel orvosát, vagy a helyi segélyhívó számot. A helyzettől függően, a kapcsolatot a gyermek kezelőorvosával, a helyi gyermekvédelmi hivatal, a rendőrség, illetve a 24 órás forródrót, mint CHILDHELP National Child Abuse Hotline (800-422-4453).

Tartsuk szem előtt, hogy az egészségügyi szakemberek jogilag kötelező jelenteni minden gyanús esetben gyermekbántalmazás, hogy a megfelelő megyei vagy állami hatóságok.

Tényezők, amelyek növelik az egyén kockázatát válás visszaélésszerű közé

Néhány gyermek leküzdeni a fizikai és pszichológiai hatásait a gyermekbántalmazás, különösen a komoly társadalmi támogatást, akik képesek alkalmazkodni, és megbirkózni a rossz tapasztalatok. Sokan mások viszont, gyermekbántalmazás eredményezhet fizikai, viselkedési, érzelmi vagy mentális problémák – akár évek múlva. Az alábbiakban néhány példát.

Talk terápia, más néven pszichoterápia, lehet

Számos különböző típusú kezelés hatásos lehet, mint például a

Pszichoterápia segíthet a szülőknek

Ha a gyermek még mindig az otthoni, szociális szolgáltatások ütemezése otthoni látogatások és győződjön meg róla, alapvető szükségletek, mint az élelem, rendelkezésre állnak. A gyermekek, akik nevelőszülőkhöz, mert a hazai helyzet túl veszélyes gyakran van szükség a mentális egészségügyi szolgáltatások és terápiák.

Ha segítségre van szüksége, mert te veszélyeztetett bántalmaznak egy gyermeket, vagy úgy gondolja, valaki visszaélt, vagy elhanyagolt gyermek, vannak olyan szervezetek, amelyek az Ön számára információt és áttételek, mint például a

Ha egy gyerek azt mondja, ő is bántalmazott, vegye komolyan a helyzetet. A gyermek biztonsága a legfontosabb. Itt van, mit tehetünk,

szülői viselkedés

Mikor kell orvoshoz

fizikai problémák

viselkedési problémák

érzelmi problémák

Mentális zavarok

Helyek fordulni segítségért

Ha aggódsz, hogy esetleg visszaélnek a gyermek

Tudod venni egyszerű lépést, hogy védi a gyermeket a kizsákmányolás és a gyermekek bántalmazása, valamint a gyermekek kizsákmányolásának megakadályozása a környéken, vagy közösség. A cél az, hogy biztonságos, stabil, gondoskodó kapcsolatokat a gyermekek számára. Például

Ha attól tart, hogy esetleg visszaélnek a gyermek, azonnal kérjenek segítséget. Ezek a szervezetek tájékoztatást és áttételek

Vagy meg lehet kezdeni beszéddel a háziorvos. Ő lehet hez az áttételt a szülő oktatás osztály, tanácsadó vagy támogató csoport a szülők, hogy segítsen tanulni a megfelelő módon kezelni a harag. Ha visszaél alkohol vagy kábítószer, kérdezze meg kezelőorvosát, kezelési lehetőségek.

Ha volt egy áldozata bármilyen gyermekbántalmazás, tanácsadásra, hogy biztosítsa, hogy nem folytatja a visszaélés ciklust vagy tanítani azokat destruktív viselkedés a gyermek.

Ne felejtsük el, a gyermekbántalmazás megelőzhető – és gyakran tünete a probléma, hogy lehet kezelhető. Kérjen segítséget ma.

keresse fel orvosát