a mellrák kezelésére és a terhesség (pdq®): kezelés [] -changes hogy ezt az összefoglalót (09/02/2014)

A PDQ rákinformációs összefoglalókat rendszeresen felülvizsgálják és frissítik, amint új információ áll rendelkezésre. Ez a rész bemutatja a legújabb változások erre összefoglaló, a fenti dátum.

 vezető író Miranda Hitti megkérdezett mellrák túlélők egy sorozat része, a mellrák hónapja. A sorozat, az úgynevezett “Me && kor; A Girls “, feltárja a személyes történeteket ezek a nők, miután azokat mellrákot diagnosztizáltak; Mellrák túlélő Diane Morgan, 71, él Santa Rosa, Kalifornia. Most. De a történet emlőrák 2005-ben kezdődött, amikor ő volt 67 és és közelében élő Miami Sunny Isles, Florida. Ez az egyik olyan hely, ahol a Katrina hurrikán lecsapott …

Ez az összefoglaló és tartja fenn a PDQ Adult Treatment Editorial Board, amely szövegezését független. Az összefoglaló tükrözi független felülvizsgálatát a szakirodalom, és nem jelent politikai nyilatkozat vagy NIH. További információk az összefoglaló politika és a szerepe a PDQ szerkesztôségek fenntartásában PDQ összefoglalók megtalálhatók az About This PDQ Összefoglalás és PDQ ‘s Rákkutató Database oldalain.

Ezt az információt a termelt és amelyet a Nationa; ségéről; Intézet (). Az információ ebben a témában megváltozhatott azóta ez volt írva. A legfrissebb információkért forduljon a Nationa; ségéről; Intézet az interneten keresztül honlapján: http: /; cancer.gov vagy hívja 1-800-4-rák.

 Public Information A National Cancer Institute