agydaganat ellátás

világhírű agydaganat csapatok közé neuroradiológust, neuropathologists, idegsebész, onkológusok, sugárzás onkológusok, neurológus, rehabilitációs szakemberek és más szakemberek, akik együtt dolgoznak, hogy pontosan az ellátást amire szüksége van.

Miután mindezt subspecialized szakértelem egy helyen, elsősorban a te, azt jelenti, hogy te nem csak kapok egy vélemény – az ellátás között megvitatták a csapat, a vizsgálati eredmények nem állnak rendelkezésre gyorsan, találkozókat a tervek szerint a koordináció, és a legtöbb magasan specializált agydaganat szakértők a világ minden együtt dolgoznak, hogy meghatározzák, mi a legjobb neked.

Mi lehet hónapokig elérni máshol jellemzően tenni csak napok kérdése.

Részletes diagnózis és a kezelés

a betegek hozzáférjenek a legújabb képalkotó és diagnosztikai eszközök állnak rendelkezésre, és van még egy hosszú története a tudósok fejlődő azoknak a legmodernebb technológiák betegellátás. A state-of-the-art kutatási és laboratóriumi berendezések, a szakértők folyamatosan keresi az új orvosi tudás, az egyéni-vezérelt innováció emberek agyi daganatok, beleértve a különböző klinikai vizsgálatok és egyéb vizsgálatok a daganat biológiai neuropátia és járványtan, amely lehet áll az Ön rendelkezésére.

Országosan elismert szakértelemmel

idegsebész végre több mint 1000 agydaganat rendelőkben évente a legújabb technológiai rendelkezésre, többek között a számítógéppel támogatott agyműtét, intraoperatív MRI, ébren agyműtét és a lézerek.

Cancer Center megfelel a szigorú szabványok a National Cancer Institute Rákkutató Központ, felismerve a tudományos kiválóság és a multispecialty megközelítés középpontjában a rák megelőzésére, diagnózisára és kezelésére.

Ez egyike annak a négy amerikai egyesült államokbeli rákköz- kapni National Cancer Institute által támogatott speciális program a kutatási kiválóság (SPORE) támogatás az agy rákkutatás. is része a Szövetség Clinical Trials in Oncology, tudósok egy csoportja az egész Egyesült Államokban és Kanadában, akik együtt dolgoznak, hogy végezzen a klinikai vizsgálatok és hatásának csökkentése érdekében a rák.

Rochester, Minnesota, soraiban 1 neurológia és idegsebészeti az Egyesült Államokban News & World Report legjobb kórházak rangsorban. Phoenix / Scottsdale, Arizona, és Jacksonville, Florida, közé tartozott a legjobb kórházak neurológia és idegsebészeti az US News & World Report. közé sorolható a legjobb gyermekkórházak Neurológia és idegsebészet.

keresse fel orvosát