alap és a preklinikai transzplantációs kutatási programok

Humán főemlős transzplantációs tolerancia Cooperative Study Group (NHPCSG)

Immunbiológiai a Xenotranszplantáció Cooperative Research Program (IXCRP)

A célok theernment támogatott alap- és preklinikai transzplantációs kutatási programok szerepének megértése az immunrendszer és a genetika transzplantált elfogadás és elutasítás, és tájékoztassa a design jövőbeli klinikai vizsgálatok.

Ezen az oldalon

Genomics Transzplantációs Cooperative Research Program (GTCRP)

A NHPCSG egy együttműködési program kutatás humán főemlős modell vese, szigetecske, a szív és a tüdő transzplantáció. A célok a NHPCSG kidolgozása és hatékonyságának vizsgálatára új terápiák elősegítése elfogadását a transzplantáció és megérteni, hogy miért az immunrendszer akár elfogadja vagy elutasítja a transzplantációt. Ez a program áthidalja a szakadékot a kritikus kis állatkísérletek és humán klinikai vizsgálatokban.

Humán leukocita antigén (HLA) régióra Genomics immun-mediált betegségek konzorcium

Ez a program támogatta a National Institute of Diabetes and Digestive és vesebetegségek keresztül különleges törvényi finanszírozási program Type 1 Diabetes Research.

Xenotranszplantáció, olyan eljárás, amelyben a szervek, szövetek vagy sejtek egy fajból származó átültetett egy másik, egy lehetséges megoldás, hogy a súlyos hiány donor szervekben és sejtekben. Sertés a legígéretesebb faj használni, mert a közös anatómiai és fiziológiai jellemzőit az emberekkel. Az elsődleges akadályok sikeres xenotranszplantáció a válasz az emberi immunrendszer nem humán szövetek és a lehetséges korlátozások megfelelő működését állati szervek és sejtek emberben. A cél a IXCRP, hogy fejlessze új, biztonságos és hatékony stratégiák, hogy ezeket a korlátokat, és xenotranszplantációval a valóság. A jelenlegi program középpontjában a preklinikai fejlesztés sertés-to-humán főemlős modell szigetecske, vese, szív, tüdő, máj és xenotranszplantációval.

Humán főemlős fő hisztokompatibilitási komplex (MHC) gének felfedezése és gépelés Technology Development

A hosszú távú célok a GTCRP vannak, hogy megértsék a genetikai alapját az immunrendszer által közvetített graft kilökődés és a genetikai különbségek az egyes populációk, mint az etnikai csoportok, amelyek befolyásolhatják transzplantáció sikerét. Ez az információ segít tájékoztatni fejlesztés hatékonyabb kilökődés elleni kezelések, és segít az orvosok személyre szabott kezelés az egyes alapján a genetikai háttér.

E program célja, hogy megértsük, hogy a humán leukocita antigén (HLA) genetikai régiót és a gyilkos immunglobulin-szerű receptor (KIR) gének befolyásolják az immunrendszer által közvetített betegségek és transzplantációs eredményeket. Tanulmányok összpontosítani autoimmun betegségek, primer immunhiányos, graft-versus-host betegség, és a graft kilökődés. Továbbá, ez a program fejleszti módszerek a nagy felbontású HLA-és KIR-tipizálás.

A szekvenciák HLA gének, és kisebb mértékben, KIR gén erősen különböznek az emberek közötti, valamint a faji és etnikai csoportok. Genomra kiterjedő tanulmányok következetesen talál összefüggést eltérések a HLA régió és fogékonyság az autoimmun betegségek és a különbségek a transzplantáció sikerét. Azonosítása és megértése a szerepe, hogy a specifikus HLA és KIR gén változatai játszanak az átültetett szerv kilökődése segít klinikusok megjósolni elutasítás kockázatának és a célzott kezelések megakadályozni.

Támogatás ez a program is van, amelyet a National Institute of Neurológiai Rendellenességek és Stroke.

Nem emberi főemlősök (főemlős állatok) a preferált modell vakcina tanulmányok, transzplantáció kutatás és az értékelés új immun terápia, mert a fiziológia, az immunrendszer, és a gének többsége hasonlítanak az emberek. Az e program célkitűzéseit, hogy erősítse immunológiai kutatások főemlős állatok által nyújtott részletes ismerete MHC gének, allélek loci, és az általános genetikai szerveződést és elősegítő technológiák kifejlesztése genotipizáláshoz egyéni kutatás állatok. Technikák, reagensek és szekvencia-információt szerzett ez a program szabadon hozzáférhetővé teszik a kutatói közösség.

Látogassa meg a humán főemlős MHC webportál.