alternatív kezelés fibromyalgia fájdalom

“Jó lenne, ha meg tudnánk adni az embereknek egy pirulát, hogy rögzítik a fibromyalgia,” mondja Mark J. Pellegrino, MD, az Ohio Fájdalom és rehabilitációs szakemberek és szerzője 13 könyv fibromyalgia. “De nincs mágikus tabletta. A kiegyensúlyozott megközelítés fontos. ”

Néhány ember fibromyalgia, hogy a kiegyensúlyozott megközelítés magában próbál kiegészítő és alternatív gyógyászat (CAM) mellett gyógyszeres kezelés, a testmozgás, és a fizikoterápia.

Nem volt sok hivatalos kutatás hatékonyságát az alternatív kezelések fibromyalgia. De sokan a fibromyalgia és néhány orvos szerint néhány alternatív kezelések segítségével enyhíti a fájdalmat, fáradtságot, és egyéb tünetek, különösen, ha a hagyományos megközelítésekkel.

Íme néhány a legnépszerűbb alternatív kezelések és azok nyilvántartását.

A kiegészítők kezelésére általánosan alkalmazott fibromyalgia tünetei közé tartozik

Pellegrino, aki fibromyalgia és egy orvos hangszóró gyógyszeripari vállalatok számára, amelyek gyógyszeres kezelésére használják fibromyalgia, úgy véli, a “három pillér kezelés”, hogy a gyógyszert, fizikoterápia, és kiegészítők. Azt mondja, hogy bizonyos kiegészítők, valamint más kezelések és életmódbeli változások, amelyek segítettek a betegnél kevesebb fájdalmat, több energiát és jobb alvás.

Az ötlet mögött a kiegészítők, hogy növeljék szintje az egyes anyagok a szervezetben, amelyek csökkenthetik a tüneteket fibromyalgia. “Ha van egy hiányosság lehet mérni,” mondja Pellegrino “érdemes cserélni, hogy hiány.”