am i peteérés? tudni, hogy a jelek itt az ideje, hogy terhes

Az első lépés a teherbeesés, hogy ellenőrizze, hogy a petesejt és a spermium képesek teljesíteni. Ez lehet bonyolultabb, mint amilyennek hangzik. A tested általában elengedi egy tojás havonta a folyamatot nevezzük az ovulációt. Meg kell megtermékenyített után nem sokkal. Hogy növeljék az esélyét, ha tudjuk, ha éppen peteérése. Akkor tudja, ha Ön és partnere kell egyre elfoglalt.

Az orvosok azt mondják, hogy a legjobb, hogy a szex, legalább minden második nap, különösen a előtt 5 nappal peteérés. Úgy hívják ezt a “termékeny ablakot.” A spermiumok képes túlélni egy pár napra a testedben, így ideális, hogy őket már ott várja a tojást.

Ha a menstruációs ciklus 28 napig tart, és a menstruációja érkezik óramű, akkor valószínű, hogy akkor peteérés 14. napon Ez a felénél a ciklust. A termékeny akkor kezdődik a 10. napon Te nagyobb valószínűséggel esni, ha a szex legalább kétnaponta között 10. és 14. napon egy 28 napos ciklus.

A hormon szintje változik az egész a menstruációs ciklus. Első felében, a petefészkek adja ki az ösztrogén hormon. Amikor a ösztrogén szint elég magas, a petefészek egy petesejt. Akkor a szervezet kezd, hogy a progeszteron, egy másik hormon. Ez okozza, hogy a testhőmérséklet enyhén emelkedik.

Tippek gyomorégés Relie; Egészséges Diapering: A Basic; Fogászati ​​Látogatás a terhes nők

Kövesse nyomon a hőmérséklet minden nap, mielőtt az ágyból. Ezt az olvasatot nevezik a bazális test hőmérséklete. Ha tartani füleket néhány hónap alatt, akkor észre egy minta, amely megmutatja, hogy mikor peteérés. Amely segít telek a termékeny ablakot.

A hormonok is változik a textúra a méhnyaknyák, a ragacsos folyadékot, hogy jön a méhnyak, az alján a méh. Ahogy a test felkészül az ovuláció, akkor több belőle, és úgy érzi, több rugalmas és csúszós, mint a nyers tojásfehérje. A textúra segíti a spermiumok úszni a test belsejében. Ha a nyálka érzi magát, mint ez, akkor képesnek kell lennie a termékeny ablakban.

Egészséges Receptek Mínusz a Heartbur; Védje meg családját A Germ; Zavarba inkontinencia?