amerikai keserédes: felhasználás, mellékhatások, kölcsönhatások és figyelmeztetések

Bourreau des Arbres, CÃlastre du Canada, CÃlastre Grimpant, Celastrus scandens, falsa Dulcamara, False Bittersweet, viaszbáb.

keserédes egy növény. A gyökér és kéreg használják, hogy a gyógyszert; Az emberek keserédes arthritis, folyadék-visszatartás, és májbetegségek. Nők magától menstruációs zavarok. Néhány ember használja, hogy okozhat izzadás.

Nincs elég információ, hogy hogyan keserédes működhet.

Elegendő bizonyíték fo; Ízületi gyulladás; Menstruációs rendellenességek; Májproblémái vannak; Folyadék-visszatartás; Okozó izzadás; Egyéb feltételek. Több bizonyítékra van szükség, hogy értékelje a hatékonyságát keserédes e célra.

Nincs elegendő információ áll rendelkezésre, hogy tudja, ha keserédes biztonságos, vagy mi a lehetséges mellékhatások lehetnek; Különleges óvintézkedések és figyelmeztetések: Terhesség és szoptatás -feeding: Nem tudunk eleget használata keserédes terhesség alatt és a mell -feeding. Legyen a biztonság kedvéért, és ne használja.

Jelenleg nincs információ AMERICAN Bittersweet interakciók

A megfelelő adag keserédes számos tényezőtől függ, mint például a felhasználó korától, egészségi állapotától, és számos más körülmények között. Ekkor nincs elég tudományos információ meghatározásához egy sor megfelelő dózisok keserédes. Ne feledje, hogy a természetes termékek nem mindig feltétlenül biztonságosak és dózisok fontos lehet. Ügyeljen arra, hogy kövesse a vonatkozó utasításokat a termék címkéjét és forduljon gyógyszerészéhez vagy orvos vagy más egészségügyi szakember alkalmazása előtt.

Referenciák

Grünwald J, Brendler T, Jaenicke C. NDK a növényi gyógyszerek. 1. ed. Montvale, NJ: Medical Economics Company, Inc., 1998.

Természetes gyógyszerek átfogó adatbázis fogyasztói Version. lásd természetes gyógyszerek átfogó adatbázis Professional verzió. ÂTherapeutic Research Kar 2009.

Volt. Ginseng, C-vitamin, Depresszió