amerikai vipera nyelve: felhasználás, mellékhatások, kölcsönhatások és figyelmeztetések

Ail-Doux, ail Doux, kutya foga Violet egy ‰ rythrone d’AmÃrique, Erythronium, Erythronium americanum, Lamb Tongue, Langue de Serpent, Lengua de Serpiente Americana, Rattlesnake Violet, kígyó nyelv, Snake Leaf, sárga Snakeleaf, sárga Snowdr. .; Lásd az összes nevet ail-Doux, ail Doux, kutya foga Violet egy ‰ rythrone d’AmÃrique, Erythronium, Erythronium americanum, Lamb Tongue, Langue de Serpent, Lengua de Serpiente Americana, Rattlesnake Violet, kígyó nyelv, Snake Leaf, sárga Snakeleaf, sárga Hóvirág; elrejtése nevek

vipera nyelve egy növény. A levelek és a húsos gyökereket (gumó) használnak, hogy a gyógyszert. Ne keverjük össze angol kiegészítés a nyelvére vipera nyelve; Az emberek általában alkalmazni vipera nyelve, mint egy borogatást kezelésére fekélyek. Egy borogatást egy ruhával tartalmazó meleg, nedves készítmény a levelek hogy alkalmazzák közvetlenül a bőrre.

Ha közvetlenül a bőrre, a levelek összeadó nyelve segítségével megnyugtatja és puhítja a bőrt.

Elegendő bizonyíték fo; Fekélyek; Egyéb feltételek. Több bizonyítékra van szükség, hogy értékelje a hatékonyságát összeadó nyelve e célra.

Nem ismert, hogy a vipera nyelve biztonságos; Különleges óvintézkedések és figyelmeztetések: Terhesség és szoptatás -feeding: Nem tudunk eleget a használata összeadó nyelve a terhesség alatt és a mell -feeding. Legyen a biztonság kedvéért, és ne használja; Plant allergia: Azok, akik allergiásak a tulipán, liliom, és a kapcsolódó növények is allergiás reakciója összeadó nyelvét.

Jelenleg nincs információ AMERICAN ADDER nyelvét interakciók

A megfelelő adag összeadó nyelve számos tényezőtől függ, mint például a felhasználó kora, egészségi állapota, és számos más körülmények között. Ekkor nincs elég tudományos információ meghatározásához egy sor megfelelő dózisok összeadó nyelvét. Ne feledje, hogy a természetes termékek nem mindig feltétlenül biztonságosak és dózisok fontos lehet. Ügyeljen arra, hogy kövesse a vonatkozó utasításokat a termék címkéjét és forduljon gyógyszerészéhez vagy orvos vagy más egészségügyi szakember alkalmazása előtt.

Referenciák

Grünwald J, Brendler T, Jaenicke C. NDK a növényi gyógyszerek. 1. ed. Montvale, NJ: Medical Economics Company, Inc., 1998.

Természetes gyógyszerek átfogó adatbázis fogyasztói Version. lásd természetes gyógyszerek átfogó adatbázis Professional verzió. ÂTherapeutic Research Kar 2009.

Volt. Ginseng, C-vitamin, Depresszió