antineoplastons (pdqто): kiegészítő és alternatív gyógyászat [] -evaluation bütykös megközelítések

Fontos, hogy ugyanazon a szigorú tudományos értékelés értékeléséhez használt hagyományos megközelítési lehet használni, hogy értékelje CAM terápiák. A National Cancer Institute () és a National Center for kiegészítő és alternatív gyógyászat (NCCAM) szponzorál számos klinikai vizsgálatok (kutatások) egészségügyi központokban értékelni CAM terápiák rák.

Előfordulása és Mortalit; Becsült új megbetegedések és halálesetek a vesesejtes (vese és vesemedence) rák az Egyesült Államokban 2014-ben: [1; Új ügyek: 63920; Halál: 13860; A nyomon követés és Survivorshi; Vesesejtes rák, más néven vese adenokarcinoma, vagy hipernefróma, gyakran gyógyítható, ha diagnosztizálják és kezelik, amikor is lokalizált a vese és a közvetlenül körülvevő szöveteket. Annak a valószínűsége, kúra közvetlenül kapcsolódik a színpadon vagy foka tumor terjesztés …

A legjobb esetben Series Program, amely 1991-ben kezdődött, az egyik módja CAM megközelítéseket használnak a gyakorlatban is vizsgálnak. A program felügyeletét a Hivatal a rák kiegészítő és alternatív gyógyászat (OCCAM). Az egészségügyi szakemberek kaphatják meg, akik a rák alternatív terápiák benyújtja a betegeik egészségügyi nyilvántartás és a kapcsolódó anyagok OCCAM. OCCAM folytat kritikus felülvizsgálatát az anyagok és fejleszti a nyomon követés kutatási stratégiák megközelítések tekinteni, hogy indokolja -initiated kutatás.

Ezt az információt a termelt és amelyet a Nationa; ségéről; Intézet (). Az információ ebben a témában megváltozhatott azóta ez volt írva. A legfrissebb információkért forduljon a Nationa; ségéről; Intézet az interneten keresztül honlapján: http: /; cancer.gov vagy hívja 1-800-4-rák.

 Public Information A National Cancer Institute