ápolóknak, hogy valaki a pitvarfibrilláció

Ha a gondozó egy családtag vagy barát Pitvarremegésben közös szívritmuszavarban, akkor fontos szerepe van abban, hogy a szeretett ember kezelni az állapotot.

A pitvarfibrilláció növelheti a vérrögök kialakulásának kockázatát, ami oda vezethet, hogy a stroke. Meg kedvesét egy lehet, hogy a vérhígító gyógyszerek kockázatának csökkentése érdekében.

Fontos, hogy ezeket a gyógyszereket, ahogy az orvos. Bárki warfarin (Coumadin, Jantovin), egyféle vérhígító gyógyszert, szüksége van a rendszeres vérvizsgálattal ellenőrizni annak hatásait.

Lehet, hogy figyelemmel kíséri a szeretett ember gyógyszeres és emlékeztetik, hogy a megfelelő adagot. És akkor is kell, hogy vegye el tőle a laboratóriumi vizsgálatok vagy az orvos találkozókat.

A szeretett egy, segítségre van szüksége egyéb tevékenységek a mindennapi élet, hogy nehéz, mert a pitvarfibrilláció. És a feltétel szükség lehet, hogy figyelemmel kíséri őt, és figyelje a jelzéseket a stroke, szívelégtelenség vagy vérzés vérhígító.

A támogatás segítheti a szeretett egy él egy normális, egészséges életet. De, hogy a gondozó, hogy valaki a pitvarfibrilláció időt és energiát. Ápolóknak megzavarhatja a menetrend és zavarja a stressz. Nagyon fontos, hogy ne hanyagolja el saját egészségét.

keresse fel orvosát