asztma: áttekintés és tények

Előfordult szenvedett asztmában egy kicsit? Lehet, hogy te nemrég diagnosztizáltak, vagy a gondozó valaki asztmás. Tudjon meg többet erről az egyre gyakoribb légzési probléma, beleértve az asztmát okoz, a kockázati tényezők és a megelőzés. Azt szeretnénk, hogy átvegye az irányítást az asztmás tünetek és aktív életet élni.

Mit jelent az asztma érzés? Lehet szex kiváltó asztma? Miért nem asztmás inhaláló működik? Olvassa el a gyors választ a kérdésre az asztma, így marad is -, és aktívan – akár asztma.

Szeretne mindent megtudhat az asztma? Olvassa el ezt egyre gyakoribb légzési problémák, amely befolyásolja a felnőttek, serdülők és gyerekek számára egyaránt.

Esetleg Ön asztmás tüneteket fejleszteni, mint egy felnőtt? További információ a felnőttkorban kezdődő asztma, és hogyan lehet kezelni a tüneteket, hogy lélegezni könnyen.

Asztma kihat a gyerekek különböző módon. Fedezze okainak gyermekkori asztma és mit tehetünk, hogy megakadályozzák asztmás rohamok.

Miben tüdőasztma különböznek a hagyományos asztma? További információ tüdőasztma és hogyan lehet megakadályozni ezt a feltételt súlyosbodását.

Tudod, hogy a korai jelei asztmás roham? Ők lehet lepni. Tudjon meg többet az asztmás rohamokat, és miért a korai kezelés fontos megelőzni az asztma vészhelyzetekre.

Súlyos asztmás roham (úgynevezett status asthmaticus) lehet életveszélyes. Győződjön meg róla, hogy vészhelyzet tervnek megfelelően, így azonnali kezelést a súlyos asztmás rohamok.

Miből zihál, vagy köhög? Többet megtudni az asztma kiváltó segít csökkenteni annak esélyét, hogy az asztma.

Az allergia teheti meg tüsszentés, köhögés, viszketés és zihál. A legtöbb ember asztmás allergiás. További információ gyakori allergének, és hogyan lehet megelőzni ezeket jelenítsék meg az asztma tüneteit.

Nem szenved sinusitis vagy orrgaratfolyás? Sokszor ezek a problémák kiváltó asztma tüneteit, mint a köhögés és zihálás. Ismerje meg, hogyan lehet megelőzni a súlyos problémák kezelésére tünetek korai.

da; Éjszaka

Fedezze mely élelmiszerek legnagyobb valószínűséggel okoznak súlyos légzési probléma, és megelőző lépéseket, hogy elkerülje ezeket az asztma kiváltó.

Ne köhögés vagy zihál röviddel azután kezdenek gyakorolni? Ha igen, akkor lehet, hogy a testmozgás által kiváltott asztma. Ismerje meg, hogyan kezelés segíthet megelőzni a testmozgás által kiváltott asztma.

Mintegy 75% -a asztmás beteg gyakori gyomorégés vagy gastrooesophagealis reflux betegség (GERD). Megtudni néhány öngondoskodás stratégiák amit megtehetsz, hogy megakadályozzák GERD.

A dohányzás egy erőteljes kiváltó az asztma tüneteit. Még a passzív dohányzás összefügg az asztmával. További részletek és védi a tüdőt a további irritációt és gyulladást.

Ha asztmás, még a legcsekélyebb légúti fertőzés asztmás rohamot vált ki. További információ a jó higiéniai és megelőző ellátást, így csökkentheti a fertőzések és az esélyét, súlyos légzési problémákat.

Tudja, hogy melyik gyógyszert kiváltó életveszélyes asztmás roham? Az aszpirin és más gyógyszerek okozhatnak zihálás és fokozott nyák érzékeny ember. További részletek és megtudja, ha veszélyben van.

Vajon asztma futtatni a családjában? Tudjon meg többet az asztma kockázati tényezők, majd próbálja megváltoztatni azokat beállítható.

Bár nincs gyógymód az asztma, vannak egyszerű lépés, amit megtehetsz most, hogy csökkentsék az esélyét, asztma tüneteit. Megtanulják, hogyan kell megelőzni az asztmás így fellélegezhettek.

Ha allergiás, tanulni néhány stratégiát, hogy megakadályozzák az asztma. Tudja meg, hogyan lehet elkerülni az allergének csökkentheti annak kockázatát, köhögés és zihálás.

Nem kapsz egy influenza elleni védőoltást minden ősszel? Fedezze fel, hogyan influenza elleni védőoltást segítségével maradj is asztmás, majd kérdezze meg kezelőorvosát, ez az éves vakcina.

Ha szenved az allergia és az asztma, allergia felvételeket segíthet csökkenti az allergia érzékenységét kiváltó. Kérdezze meg orvosát, ha az allergiás injekciókat talán segít, hogy könnyebben lélegezzen.

Vegyük az asztma értékelését, hogy személyre szabott cselekvési terv