B típusú botulinum toxin intramuszkuláris

A hatások a rimabotulinumtoxinB és minden botulinum toxin termékek terjedt el az injekciózás helyén tüneteket okoz összhangban botulinum toxin hatását. Ezek a tünetek számoltak órát héttel az injekció beadása után. Nyelési és légzési nehézségek életveszélyes lehet, és nem számoltak a halál. A kockázat a tünetek valószínűleg legnagyobb kezelt gyermekeknél a görcsösség, hanem a tünetek is előfordulhat felnőtteknél, különösen azoknál a betegeknél, akiknek alapvető feltételeket, amelyek fogékonnyá teszi őket a ezeket a tüneteket. Esetei terjedése hatás bekövetkezett dózisban hasonló használt nyaki disztónia kezelésére és alacsonyabb dózisban.

Használja a B típusú botulinum toxin

Terápiás Osztály: Nyaki Agent

Farmakológiai Osztály: neuromuscularis blokkoló, nem depolarizáló

RimabotulinumtoxinB fecskendeznek az izmok, hogy érinti. Ön állapotától függően, több kezelésre is szükség lehet.

B típusú botulinum toxin csak orvosával receptet, és azt kezelőorvosa.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. A B típusú botulinum toxin, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a B típusú botulinum toxin, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását rimabotulinumtoxinB a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Használata előtt B típusú botulinum toxin

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát rimabotulinumtoxinB az idősek.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a használatát B típusú botulinum toxin. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Kezelőorvosa megadja B típusú botulinum toxin egy kórházban vagy klinikán. B típusú botulinum toxin adják a lövés az egyik az izmokat.

Orvosa csak akkor fogja használni rimabotulinumtoxinB (Myobloc®) kezelésére az Ön állapotát. Más botulinum toxin termékek nem ugyanúgy működik, és szükség van egy másik adagot.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások. Ez lehetővé teszi, hogy az orvos, hogy lássa, a gyógyszer megfelelően működik, és eldönteni, hogy továbbra is kapja meg.

Súlyos izom reakciókat tapasztalnak órán belül két hétben, miután megkapta B típusú botulinum toxin. Ha elkezd izomgyengeséget, vagy baj nyelési, beszéd, vagy lélegzik, hívja fel orvosát azonnal. Bizonyos helyzetekben, ezeket a problémákat lehet életveszélyes, és szükség lehet a kezelés olyan kórházban vagy klinikán.

B típusú botulinum toxin teheti az izmokat gyenge, ami látás problémákat. Ne közlekedjen, gépek, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, ha gyengének érzi magát, vagy nem tudja, hogy jól.

Az egyik része B típusú botulinum toxin készül adományozott emberi vér. Néhány emberi vérkészítmények továbbítják bizonyos vírusok olyan embereknek, akik befogadták. A kockázata, hogy a vírust gyógyszerek készült az emberi vér már jelentősen csökkent az elmúlt években. Ez az eredmény a szükséges vizsgálati humán donorok bizonyos vírusok, és a tesztelés során a gyártás ezen gyógyszerek. Bár a kockázat csekély, beszéljen orvosával, ha aggályai.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát vagy a nővért azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Helyes használata B típusú botulinum toxin

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Hyperhidrosis Botox, Drysol, onabotulinumtoxinA, Hypercare, Myobloc

Ráncokkal Botox, Xeomin, onabotulinumtoxinA, Botox Cosmetic, Restylane, Dysport

Dystonia baklofen, Botox, Lioresal, onabotulinumtoxinA, Myobloc

Nyaki dystonia baklofen, Botox, Lioresal, Xeomin, onabotulinumtoxinA, Dysport

Óvintézkedések használat közben B típusú botulinum toxin

B típusú botulinum toxin Side Effects

B típusú botulinum toxin