baba alvási szokások és gőgicsélés

“Alvó egész éjjel” egy megtévesztő kifejezés. A 3 hónapos lehet átalussza az éjszakát már, de ez azt is jelentheti, hat órás periódusokban az alvás. Tehát ha lefekszik nyolckor, akkor lehet nem keltenek fel két vagy három reggel!

A baba Fejlesztési Ezen a héten

A baba sokat mondani! Azt nem lehet tudni, hogy egy szót alkosson még, de ő, hogy egyre több és több hang és használata a hangja, hogy megmondja, hogyan érez.

Lehet észre ezeket Egyre több jel utal a nyelv és a társadalmi fejlődés

Létrehoz egy rutin. Ugyanakkor minden este, a szél le ugyanazt a rituálék, mint egy kád, pizsamáját, testápoló, egy esti mesét, és egy nyugtató dal; Tedd baba ágy álmos, de még ébren, úgy, hogy megtanulják, hogy elalszik a saját; Ha meg kell etetni, vagy módosítsa a baba az éjszaka folyamán, hogy a világítás alacsony, és beszél a minimum. Túl sok stimuláció lehet, hogy nehéz neki, hogy rendezze újra Hosszabbítsa meg a baba ébren napközben a beszélt és játszott. Három hónappal a baba kell egyre körülbelül kétharmada az éjjel aludni.

Lehet, hogy csoda,

A baba élvezi játszik veled, és megmondja, hogy őrült, a sírás, amikor a játék megáll; Ő kezdett fecsegni! Ezek az egyszerű hangok építőkövei az első szavakat; Tanul, hogy mosolyog rád teszi a mosolyt, és rámosolyog a hangod.

Kólika. Ha a csecsemőnél a kólika – gyakori időszakok ellenőrizhetetlen sírás -, hogy meg kell véget ér körülbelül most; A gyermek temperamentuma. Ahogy növekszik, tanulunk, hogy van egy határozott személyiség. És lehet, hogy más, mint a tiéd! Ne feledje, még egy baba, a gyermek az a személy, mind a saját, Kapcsolatok gondozók. A baba kell tanulnia, hogy szoros és bizalommal teli kapcsolatokat másokkal. Hagyd kényelmes tartják, és beszélt valaki más, ha már körül.

Védelme baba Infectio; Baby Vision: Mi a baba Lásd; Segítség a baba ekcéma

Korai jelei meghallgatási Los; Védje Kids: Get Your Shot; Baktériumokat Napköziotthon: kérdéseket feltenni