baba fejlődési mérföldkövek: 15 18 hónap

Amint a kisgyermek sétál, akkor nem lesz hosszú, amíg ő kezd. Győződjön meg róla, udvar gyermek-hangszigetelt, majd készülj fel az akció! Játssz hide-and-seek és más kergeti játékok ösztönözve a testmozgást.

A kisgyermek hirtelen visít, ha bekapcsolja a porszívót. Mi a helyzet? Ez nem szokatlan, hogy egy kisgyermek, hogy fél a kutyáktól, a sötét, vagy hangos zajok, akár egy ismerős tárgyat. Vigasztalni, de hadd tudja, hogy nem félsz. Ad neki egy játék porszívó is megkönnyítheti a félelmét.

Felvette tárgyak, és látta, hogyan lehet kombinálni a kedvenc időtöltése ebben a korban. Ha a kisgyermek is, hogy egy torony 2 kockát, hogy neki próbáljon valami nagy építőelemek különböző alakzatokat.

A baba elszívja minden, amit mond, így most egy jó ideje, hogy feladja gőgicsélés. Point objektumokhoz – otthon, kívül, a könyvek -, és azt mondják a helyes neveket tanul őket. 18 hónapos, ő kell mondani 10 szó.

Védelme baba Infectio; Baby Vision: Mi a baba Lásd; Segítség a baba ekcéma

FORRÁS

Egészséges Gyermekek: “Language Development: 1 éves,” kéz és ujj készségek: 1 éves; és “érzelmi és szociális fejlődésének: 8-12 hónap.

National Network for Child Care: “kisgyermek fejlődését.”

Saint Paul Public Schools: “Általános gyakorlat tippek a családokért.”

Korai jelei meghallgatási Los; Védje Kids: Get Your Shot; Baktériumokat Napköziotthon: kérdéseket feltenni