baba fejlődési mérföldkövek: 7 hónap

Alatt pocakját idő, a baba elkezd nyomni, emelje mellét, és a rock egyik oldalról a másikra. Amikor elég erős, hogy ringató küld neki borulás. Sok baba fordítsa elölről hátrafelé első és forgassa mindkét irányban 7 hónap. Létre egy olyan területen, ahol a rock and roll biztonságosan.

Miután a baba tudja emelni a mellkasán, miközben a hason, segít neki megtanulni, hogy üljön. Támogassa a hátát a kezét vagy párna. Eleinte majd hajolj előre a kezét, hogy egyensúlyt. Ezután nézd – nincs keze! Meg fog ülni egyedül, bár ez lesz egy ideig, amíg a baba is kap magát ülő helyzetbe a saját.

A baba “gereblyézés” a dolgokat a kezét. Adj neki játékokat hangokkal és textúrák, hogy ő is át egyik kezéből a másikba, fordulj meg, és rázzuk össze. Ez az ő módját annak, hogy a világ közelebb! Majd ő mindent megragadja a szájába, úgyhogy győződjön meg róla, fulladás veszély elzárva.

Ezzel az életkor, a baba is, hogy egy teljes körű színek és árnyalatok. Mutasd meg neki, színes játékok és könyvek nagy, élénk színű képeket. Ő valószínűleg megragad, befolyás, rágni, és nyáladzik a könyveket, úgyhogy győződjön meg róla, ők erős vinil, szövet, vagy kartonból készült könyvek.

Védelme baba Infectio; Baby Vision: Mi a baba Lásd; Segítség a baba ekcéma

A baba tudja a nevét, és kezdi megérteni, ha azt mondod: “Nem.” Amikor ő nyúlt valami veszélyes (vagy más üzembe magát veszélyben), nyugodtan mondd meg neki, “Nem” Majd mozgassa őt, vagy elvonja a figyelmét egy másik tevékenység. Ne feledje, hogy ő túl fiatal ahhoz, hogy emlékezzen “nem” hosszú, így megvédi őt tartása kísértésnek elzárva.

A csecsemők ebben a korban babblers. Lehet, hogy nem érti, mi a baba akar mondani, de valószínűleg tudja kitalálni az ő zajok és a hangot, amikor ő boldog vagy boldogtalan. A baba is mondani érzelmek, mint a nemtetszését, vagy dicséret a hangokat csinál, és a hangot a hangod.

Hallgassa meg a baba babbles most, és hallani fogod, hogy ő utánozzák beszéd, keverés gügyög a mássalhangzók a hangokat, mint a “ba” és a “da”. Készüljön fel stream “bababababa”! Ismételje hangzik, mint a “bah” vissza neki, egyszerű szavakkal, mint “üveg” vagy mondókát, mint a “Baa Baa Black Sheep.

7 hónapos korai lenne játékra? Tulajdonképpen ez nem túl korai, amíg tudja, mire számíthat. Ebben a korban a babák valószínűleg lenyűgözte, hogy nézd meg, és érintkeznek egymással röviden, majd boldogan játszanak a saját maguk által. A gyerekek valójában nem játszanak együtt, amíg később.

Korai jelei meghallgatási Los; Védje Kids: Get Your Shot; Baktériumokat Napköziotthon: kérdéseket feltenni