baba hőmérséklet és láz okai és kezelések

Az első néhány hónapban a baba életét, különös figyelmet fordítanak, ha úgy gondolja, ő a láz. Az immunrendszere nem olyan jó, küzdeni a fertőzések ellen, mivel ez lesz a 3 vagy 4 hónapos korban.

A legtöbb orvos azt mondja, a baba lázas, ha ő hőmérséklete eléri a 100,4 F vagy felett. Ez a legjobb, hogy a hőmérsékletét végbélben. Vegyünk néhány leolvasás során a csecsemő jól, hogy egyfajta, amit megszokott hőmérséklet.

Ha a baba év alatti 3 hónap és lázas, vidd orvoshoz. Legalább az első 6 hónapban az élet, forduljon orvoshoz bármikor ő lázas.

Abban a baba mellett szűrés akkor kérheti, ha az orvos a “láz politika.” Ez ad ön egy jobb ötlete arról, hogy mikor kell hívni. Ha aggódsz, hogy a jobb-safe-mint-bocs megközelítés: Dial őt.

Védelme baba Infectio; Baby Vision: Mi a baba Lásd; Segítség a baba ekcéma

Láz csak egy része a történetnek. Előfordul, hogy egy baba is beteg akkor is, ha ő nem volt láza. Ennél fontosabb kérdés az, vajon az újszülött mutat más betegség tünetei? Hívjon orvost, ha a baba

A baba is láza van több okból is, de a legvalószínűbb az, fertőzés. Egyszerű dolgok, mint például a megfázás is okozhat lázat, de így is nagyon súlyos fertőzés, mint az agyhártyagyulladás. Ha a baba 3 hónap alatt, és láza van, forduljon orvoshoz.

Korai jelei meghallgatási Los; Védje Kids: Get Your Shot; Baktériumokat Napköziotthon: kérdéseket feltenni