baytet

Terápiás Osztály: Immune szérum

Használja a Baytet

Az elmúlt években, kétharmada tetanusz esetben már személy 50 éves és idősebb. A tetanusz fertőzés a múltban nem teszi immunissá a tetanusz a jövőben.

Tetanusz immunglobulin működik azáltal, hogy a szervezet az antitestek szükséges, hogy védje a tetanusz fertőzés. Ez az úgynevezett passzív védelmet. Ez a passzív védelem sokáig tart ahhoz, hogy megvédje a testet, amíg a szervezet képes a saját antitesteket tetanusz elleni.

Tetanusz immunglobulin beadandó csak vagy felügyelete alatt az orvos vagy más egészségügyi szakember.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Bár nincs specifikus információ összehasonlításával használata tetanusz immunglobulin gyerekeknél használható más korcsoportokban, a gyógyszer várhatóan nem okoz más mellékhatásokat vagy problémák gyermekeknél, mint ez a felnőtteknél.

Számos gyógyszer nem vizsgálták kifejezetten az idős emberek. Ezért nem lehet ismert, hogy azok pontosan ugyanúgy ők a fiatalabb felnőttek vagy ha okozhatnak különböző mellékhatásokat vagy probléma az idős emberek. Nincs konkrét információk összehasonlításával használata tetanusz immunglobulin az idősek használatát más korcsoportokban. Azonban nincs bizonyíték, hogy a hatás a tetanusz immunglobulin idősebb felnőttek eltérnek a fiatalabb személyek.

Használata előtt Baytet

Tanulmányok azt mutatják, hogy a nők ezt a gyógyszert jelent minimális kockázatot a csecsemőre, ha a szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a használatát tetanusz immunglobulin. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák.

Ez a rész tájékoztatást nyújt a megfelelő használata számos olyan terméket, amely a tetanusz immunglobulin. Lehet, hogy nem kifejezetten a Baytet. Kérjük, olvassa el gondosan.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Tetanusz diazepam, Valium, metokarbamol, Robaxin, klórpromazin, Thorazine, Robaxin-750, Diastat, penicillin G kálium

Tetanusz profilaxis tetanusztoxoidra Adacel (Tdap), Boostrix (Tdap), Pentacel, Tenivac (Td), Pediarix, diftéria toxoid / tetanusztoxoidra Daptacel (DTaP), Kinrix

Helyes használata tetanusz immunglobulin

 vagy csatlakozz a BayTet támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.

Baytet Side Effects

BayTet (tetanusz immunglobulin)