Beconase aq

Terápiás Osztály: Gyulladásgátló

Használja a Beconase AQ

Farmakológiai Osztály: mellékvese glükokortikoid

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították specifikus gyermekgyógyászati ​​problémákat, amelyek korlátozzák a hasznosságát beklometazon orrspray gyermekeknek 4 éves és annál idősebb. Azonban a biztonsági és hatékonyságát nem állapították alatti gyermekek 4 éves korig.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát beklometazon orrspray az idősek. Azonban idős betegeknél nagyobb valószínűséggel korfüggő máj, vese vagy szív problémák, amelyek szükségessé óvatosan kapó betegeknél beklometazon orrspray.

Tanulmányok azt mutatják, hogy a nők ezt a gyógyszert jelent minimális kockázatot a csecsemőre, ha a szoptatás alatt.

Használata előtt Beconase AQ

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata számos tartalmazó termékek beklometazon. Lehet, hogy nem kifejezetten a Beconase AQ. Kérjük, olvassa el gondosan.

Ezt a gyógyszert csak az utasítások szerint. Ne használjon többet, és ne használja gyakrabban, mint az orvos rendelt. Ehhez növelheti a mellékhatások kialakulásának esélyét.

Ez a gyógyszer jön egy betegtájékoztató. Olvassa el és kövesse ezeket az utasításokat. Kérdezze meg kezelőorvosát, ha bármilyen kérdése van.

Ezt a gyógyszert csak akkor kell használni az orrát. Nem értem a szemébe vagy a bőrére. Ha mégis ezeken a területeken, öblítse le és azonnal forduljon orvoshoz.

Ahhoz, hogy a spray-

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a tartály szobahőmérsékleten, hőtől és közvetlen fény. Nem fagyasztható. Ne tartsd meg ezt a gyógyszert, az autóban, ahol lehet kitéve szélsőséges hideg vagy meleg. Ne lök lyukak a dobozba, vagy dobja tűzbe, még ha a tartály üres.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrzi a folyamatban az Ön vagy a gyermek rendszeres látogatások. Ez lehetővé teszi, hogy az orvos, hogy lássa, a gyógyszer megfelelően működik, és eldönteni, hogy Ön vagy gyermeke továbbra is használni.

Ha Ön vagy a gyermek tünetei nem enyhülnek néhány napon belül, vagy ha lesz még rosszabb, kérdezze meg orvosát.

Helyes használata beklometazon

Ez a gyógyszer növeli a kockázatát, hogy bizonyos nemkívánatos hatásokat az orrát. Kérdezze meg orvosát azonnal, ha Ön vagy gyermeke véres váladék, fekélyek az orrban, megmagyarázhatatlan orrvérzés, vagy egy sípoló hang, ha lélegzik használata közben ezt a gyógyszert.

Ez a gyógyszer okozhat rigó (egyfajta gombás fertőzés) az orrban vagy a torokban. Tájékoztassa orvosát azonnal, ha Ön vagy gyermeke fehér foltok a torokban, vagy fájdalom, amikor eszik, vagy lenyelni.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha homályos látás, olvasási nehézség, vagy bármilyen más változást látás jelentkezik kezelés alatt vagy után. Orvosa az Ön vagy gyermeke, hogy a szemét ellenőrizni egy szemész (szemorvos).

Ez a gyógyszer is okozhat súlyos allergiás reakciók, köztük angioödéma és anafilaxia. Hívja fel orvosát azonnal, ha elkezdi duzzadt, az arc, az ajkak, a nyelv, a torok, a kar vagy láb, vagy ha vannak nyelési vagy légzési használata közben ezt a gyógyszert.

Lehet könnyebben kaphat fertőzést használata közben ezt a gyógyszert. Kerüljük körüli ember, aki beteg, vagy fertőzések, például bárányhimlő vagy kanyaró vagy ha még soha nem volt ilyen fertőzések. Ez különösen fontos a gyermekek számára. Tájékoztassa orvosát azonnal, ha úgy gondolja, hogy ki voltak téve a bárányhimlő vagy kanyaró.

Ez a gyógyszer növelheti a kockázata annak, mellékvese, amely kevésbé aktív, mint a normális. A mellékvese szteroidok teszi a szervezet számára. Ez nagyobb valószínűséggel számára, akik használják a szteroidok hosszú ideig vagy nagy adagokat. Kérdezze orvosát, ha Ön vagy gyermeke bármilyen a következő tünetek: a bőr elváltozása, hasmenés, szédülés, ájulás, étvágytalanság, depresszió, hányinger, bőrkiütés, szokatlan fáradtság vagy gyengeség, vagy hányás. Ritkán menstruációs ciklus megváltozik, akne, mitesszer, vagy súlygyarapodás (zsírlerakódás) az arc körül, a nyakon és a törzsön előfordulhat a gyógyszer szedése alatt.

Ez a gyógyszer okozhat gyermekek lassabban növekednek, mint a normális. Ez okozza a gyermek nem hízik, vagy kap magasabb. Beszéljen orvosával, ha úgy gondolja, hogy gyermeke nem növekszik megfelelően, vagy ha bármilyen kérdése van ezzel.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Óvintézkedések használat közben Beconase AQ

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Beconase AQ Side Effects

Beconase AQ (beklometazon orr)

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Allergiás rhinitis prednizolon, prometazin, Zyrtec, flutikazon nazális, loratadin, Flonase, Benadryl montelukaszt

Orrpolipok Nasonex, mometazon nazális, beklometazon orr

Orrpolipok, megelőzés beklometazon orr