béta-adrenerg blokkoló (szemészeti útvonal) leírása és márkanevek

A béta-adrenerg blokkoló szerek a szem kezelésére használják bizonyos típusú glaukóma. Úgy tűnik, hogy a munka csökkentésével a termelés a folyadék a szembe. Ez csökkenti a szemnyomást.

Ezek a gyógyszerek csak az orvosával receptet.

Kanadai Márkanév

Ez a termék beszerezhető a következő adagolási formák

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a gyógyszer ebben a csoportban, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például élelmiszerekhez színezékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Csecsemők lehet különösen érzékeny a hatását szemészeti béta-adrenerg blokkoló szerek. Ez növelheti a mellékhatások kialakulásának esélyét a kezelés során.

Idős emberek különösen érzékenyek a hatását szemészeti béta-blokkoló szerek. Ha túl sok gyógyszer felszívódik a szervezetben, a mellékhatások kialakulásának esélyét a kezelés során emelkedett lehet.

Megoldás; zselésítö Solution; felfüggesztése

Szemészeti béta-adrenerg blokkoló szerek bejuthat a szervezetben. Ezek a gyógyszerek nem vizsgálták terhes nőkön. Állatkísérletek nem bizonyította, hogy a betaxolol, levobunolol, metipranolol vagy timolol születési rendellenességeket okoz. Azonban a nagy dózisú levobetaxolol szájon vemhes nyulaknak kimutatták, hogy fejlődési rendellenességet okoz nyúl babák, és nagyon nagy adag carteolollal szájon vemhes patkányokon kimutatták, hogy lengőbordák patkány babák. Ezen kívül néhány állatkísérletek kimutatták, hogy a béta-blokkoló szerek növelik az esélyét a halál az állati magzat. Használata előtt szemészeti béta-blokkoló szerek, hogy közölje orvosával, ha terhes, vagy ha terhességet.

Betaxolol és timolol, és talán más béta-blokkoló szerek, ha a szájba, átjut az anyatejbe. Mivel szemészeti béta-blokkoló szerek szívódik fel a szervezetben, ők is átjut az anyatejbe. Azonban nem ismert, hogy szemészeti béta-blokkoló szerek átjut az anyatejbe, és ezek a gyógyszerek nem számoltak be, hogy problémát okoz a szoptatós babák.

Allergia

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha bármelyiket szedi ezeket a gyógyszereket, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Pediatric

Gyógyszerek szedése ebben az osztályban minden a következő gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

geriátriai

Terhesség

Szoptatás

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

gyógyszer kölcsönhatások

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszerek használatáról ebben az osztályban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

egyéb kölcsönhatások

Használni

Egyéb egészségügyi problémák

Ezt a gyógyszert csak az utasítások szerint. Ne használjon többet, és ne használja gyakrabban, mint az orvos rendelt. Ehhez növelheti annak az esélyét, hogy túl sok gyógyszer felszívódik a szervezetben, és a mellékhatások kialakulásának esélyét.

Az adag gyógyszer ebben az osztályban különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adagok ezen gyógyszerek. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Azonnal hívja orvosát vagy gyógyszerészét utasításokat.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, és az adagolási séma

Ha bármilyen kérdése van ezzel, kérdezze meg orvosát.

Gyerekektől távol tartandó.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Adagoló

Store levobetaxolol függőleges helyzetben.

kihagyott adag

Orvosa ellenőrizni kell a szemnyomást rendszeres látogatások, hogy biztos, hogy a glaukóma vezérlés alatt van.

Azonnal forduljon orvoshoz, ha vannak szemműtét, azt tapasztalja, hogy a trauma, hogy a szemed, vagy szemfertőzést annak meghatározására, hogy továbbra is használni a jelen tartály szemcsepp.

Egy rövid idő után használja ezt a gyógyszert, a látás homályos lehet. Győződjön meg róla, nem tisztult a látása, mielőtt a volánhoz, gépeket, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, ha nem tudja, hogy jól.

Mielőtt bármilyen fajta műtét, fogászati ​​kezelés, vagy sürgősségi ellátást, mondja az orvos vagy a fogorvos feladata, hogy használja ezt a gyógyszert. Használata egy szemészeti béta-adrenerg blokkoló szer, ez idő alatt okozhat fokozott a mellékhatások kockázata.

A diabeteses betegek

Néhány szemészeti béta-blokkoló szerek (betaxolol, karteolol, és metipranolol) okozhat a szemét, hogy jobban érzékeny a fényre, mint általában. Napszemüveget visel, és elkerülve túl sok szükséges éles fény segíthet csökkenti a kellemetlen érzést.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Tárolás