Beth gyökér: felhasználás, mellékhatások, kölcsönhatások és figyelmeztetések

Birthroot, Coughroot, Földi Lily, Dorombszövetség Plant, indiai balzsam, indiai Shamrock, fehér libatop, Lirio Americano, Tej Ipecac, Pariswort, Rattlesnake Root, kígyómarás, Büdös Benjámin Három levelű Nightshade, Trille DressÃ, Trille Rouge, Tr .. ; Lásd az összes nevet Birthroot, Coughroot, Földi Lily, Dorombszövetség Plant, indiai balzsam, indiai Shamrock, fehér libatop, Lirio Americano, Tej Ipecac, Pariswort, Rattlesnake Root, kígyómarás, Büdös Benjámin Három levelű Nightshade, Trille DressÃ, Trille Rouge, Trillium erectum Wake Robin; elrejtése nevek

Beth gyökér egy növény. A gyökér, föld alatti szár (rizóma), és a levél arra használják, hogy a gyógyszert; Annak ellenére, hogy a biztonsági aggályok, a nők vegye Beth gyökér nehéz és fájdalmas menstruációs időszakok. Beth gyökér is használják csökkentésére duzzanat és szétverése mellkasi torlódás; Egyesek alkalmazni Beth gyökér közvetlenül a bőrre visszeres fekélyek, horzsolások, és a vérzés aranyér.

Nincs elég információ, hogy hogyan Beth gyökér működik.

Elegendő bizonyíték fo; HOZOTT MOUT; Erős menstruáció és görcsök; Duzzanat; Szakítás mellkasi torlódás; Egyéb feltételek. Alkalmazzák a SKI; Visszér; fekélyek; zúzódások; Vérzés aranyér; Egyéb feltételek. Több bizonyítékra van szükség, hogy értékelje a hatékonyságát Beth gyökér e célra.

Beth gyökér lehet biztonságos, hogy szájon át. Ez irritációt okozhat a gyomorban és a belekben, és hányás; Nincs elég információ tudni, Beth gyökér biztonságosan alkalmazható a bőrt. Voltak néhány jelentés bőrirritációt; Különleges óvintézkedések és figyelmeztetések: Terhesség és szoptatás -feeding: ez nem biztonságos használata Beth gyökér a terhesség alatt. Lehet kezdeni a menstruáció, vagy mert a méhösszehúzódásokat. Ezek a hatások okozhatnak vetélést; Szívbetegségek: Beth gyökér tartalmaz olyan vegyi anyag, lehet, hogy a szívbetegségek rosszabb. Ne használja Beth gyökér, ha szívproblémái vannak.

Jelenleg nincsenek információk BETH ROOT interakciók

A megfelelő adag Beth gyökér számos tényezőtől függ, mint például a felhasználó kora, egészségi állapota, és számos más körülmények között. Ekkor nincs elég tudományos információ meghatározásához egy sor megfelelő dózisok Beth gyökér. Ne feledje, hogy a természetes termékek nem mindig feltétlenül biztonságosak és dózisok fontos lehet. Ügyeljen arra, hogy kövesse a vonatkozó utasításokat a termék címkéjét és forduljon gyógyszerészéhez vagy orvos vagy más egészségügyi szakember alkalmazása előtt.

Referenciák

Fetrow CW, Avila JR. Szakmai Handbook of kiegészítő és alternatív gyógyszereket. 1. ed. Springhouse, PA: Springhouse Corp., 1999.

Természetes gyógyszerek átfogó adatbázis fogyasztói Version. lásd természetes gyógyszerek átfogó adatbázis Professional verzió. ÂTherapeutic Research Kar 2009.

Volt. Ginseng, C-vitamin, Depresszió