binora lokális

Használja a Binora

Terápiás Osztály: pattanás elleni antibakteriális

Ez a gyógyszer orvosi rendelvény nélkül kapható. Néhány bőr termékek állnak rendelkezésre csak az orvos receptet.

Ha egy gyógyszer már jóváhagyott marketing egy bizonyos használatra, tapasztalat azt mutatja, hogy ez is hasznos más egészségügyi problémákat. Bár ez a felhasználás nem szerepelnek a termék címkézése, a benzoil-peroxid helyileg használják egyes betegeknél a következő betegségek

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Bár a megfelelő vizsgálatok a kapcsolatot a kor hatását benzoil-peroxid helyileg nem végeztek a gyermekek 12 éves és idősebb, nem specifikus gyermekgyógyászati ​​problémákat dokumentálták a mai napig.

Bár a megfelelő vizsgálatok a kapcsolatot a kor hatását benzoil-peroxid helyileg nem végeztek az idős populációban, nem geriátriai-specifikus problémák is dokumentálták a mai napig.

Használata előtt Binora

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a megfelelő használata számos termékeket tartalmazó benzoil-peroxid. Lehet, hogy nem kifejezetten a Binora. Kérjük, olvassa el gondosan.

Ezt a gyógyszert csak az orvos utasítása szerint. Ne használjon többet, és ne használja gyakrabban, mint ajánlott a címkén, kivéve, ha az orvos utasítása szerint. Ehhez irritációt okozhat a bőrön.

Ez a gyógyszer használata csak a bőrön. Ne használja ezt a gyógyszert, vagy a szem körül, vagy az ajkak, az orr belsejében, vagy az érzékeny területeken, a nyak. Spread a gyógyszert távol ezeken a területeken is alkalmazni. Ha a gyógyszert kapja ezeken a területeken, vízzel mossuk egyszerre.

Ez a gyógyszer általában jön beteg irányban. Olvassa el a használati utasítást. Kérdezze meg kezelőorvosát, ha bármilyen kérdése van.

Használata előtt egy OTC akne termék az első alkalommal, tegyen egy kis mennyiségű, hogy egy vagy két kis érintett területeken a bőr 3 napon át. Ha nem kellemetlen történik, kövesse az utasításokat a kábítószer tények címke a termék.

Ne alkalmazza ezt a gyógyszert windburned vagy napégette bőrre vagy a nyílt sebek, ha másképp nem az orvos utasítása szerint.

Ahhoz, hogy a krém, gél, lotion, vagy bottal

Ahhoz, hogy a borotválkozó krém

Ahhoz, hogy a bőrtisztító, tisztító krémet, vagy szappan

Ahhoz, hogy a arcpakolás

Alkalmazása után a gyógyszert, mossa meg a kezét, hogy távolítsa el a gyógyszert, amely továbbra is rájuk.

Ne mossuk a területeken a bőr kezelt benzoil-peroxid legalább 1 óra alkalmazás után.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, vegye be minél hamarabb. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz.

Helyes használata benzoil-peroxid

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Az első 3 hét használ benzoil-peroxid, a bőr válhat irritált. Továbbá, a pattanások tűnhet, hogy rosszabb lesz, mielőtt jobb lesz. Ha a bőr probléma nem javult belül 4-6 hét, kérdezze meg orvosát.

Bizonyos over-the-counter (OTC) akne termékek okozhatnak ritka és életveszélyes allergiás reakciók. Kérdezze meg orvosát azonnal, ha van csalánkiütés, viszketés, légzési nehézség, duzzanat a szem, arc, az ajkak, a nyelv, szorító érzés a torokban, vagy ájulásérzés használata során ezek akne termékek.

Ne használjon OTC akne terméket újra, ha van kidolgozott egy súlyos allergiás reakció belőle.

Ne használjon más lokális gyógyszer ugyanazon a területen 1 órán belül előtt vagy után a benzoil-peroxid. Ellenkező esetben, a benzoil-peroxid nem működik megfelelően.

Óvintézkedések használat közben Binora

Kivéve, ha orvosa másképp nem rendeli, akkor különösen fontos, hogy ne használja a következő bőr termékeket ugyanazon a területen, mint a benzoil-peroxid

Használja ezeket a termékeket együtt benzoil-peroxid okozhat enyhe vagy súlyos irritációt a bőrön. Bár a bőr irritáció léphet fel, egyes orvosok néha lehetővé benzoil-peroxid használható tretinoin akne kezelésére. Általában tretinoin alkalmazzák éjjel, így nem okoz problémát bármely egyéb lokális készítmények, hogy lehet használni a nap folyamán. Beszélje meg orvosával, mielőtt bármilyen más helyileg alkalmazható gyógyszerek benzoil-peroxid.

Ez a gyógyszer fehérítő haj vagy színes szövet.

Kérdezze meg orvosát, bármikor bőre túlságosan száraz vagy irritált. Orvosa segíthet kiválasztani a megfelelő bőr termékek, hogy csökkenti a bőr kiszáradását és irritációját.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Sürgősségi azonnal segítséget, ha az alábbi a túladagolási tünetek jelentkezésekor

Binora Side Effects

Binora (benzoil-peroxid lokális)

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx / OTC Rx és / vagy OTC

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Akne doxiciklin, klindamicin lokális, eritromicin helyi, tetraciklin helyileg, minociklin, Accutane, tretinoin helyileg, izotretinoin, Yaz, Yasmin, Ortho Tri-Cyclen

Periorális dermatitis metronidazol helyileg, klindamicin lokális, MetroGel, akne kezelés, Cleocin T, benzoil-peroxid helyileg, Clindagel, MetroCream, Benzagel, Noritate, Triaz, Acne-törlése

 vagy csatlakozz a Binora támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.