biothrax

Terápiás Osztály: Vaccine

Használja a Biothrax

Anthrax egy súlyos betegség, amely halált okozhat. Ez terjedt érintésével, vagy eszik valamit, ami megfertőzte a lépfene csíra, mint állat, vagy belélegezve a lépfene csíra.

Ez a vakcina beadható csak vagy közvetlen felügyelete alatt az orvos.

Annak eldöntésében, hogy egy vakcina, a kockázatokat figyelembe a vakcina mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a vakcinát, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását lépfene vakcina a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Lépfene vakcina nem javallt a beteg 65 évesnél idősebb korban.

Tanulmányok azt mutatják, hogy a nők ezt a gyógyszert jelent minimális kockázatot a csecsemőre, ha a szoptatás alatt.

Használata előtt Biothrax

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a vakcina beadását. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Egy ápolónő vagy más képzett egészségügyi szakember adja ezt a vakcinát. A vakcinát a lövés, a bőr alá vagy az izomba.

Lesz kap összesen 3 adagban, mint az első sorozatban a lövések, ha az oltás izomba. Ha veszélyben vannak a vérömleny (horzsolás) kialakulása, akkor megkapja a vakcinát a bőr alá, és összesen 4 adag, mint az első sorozatban a lövések. Ön is kap további 2 adag (emlékeztető adag) 12 és 18 hónappal az utolsó lövés a primer sorozat, majd egy éves emlékeztető oltást követően, ha még mindig veszélyben a lépfene fertőzés.

Annak érdekében, hogy ez a vakcina működik megfelelően, akkor nagyon fontos, hogy ne hagyjon ki egyetlen adagot. Tartsuk a találkozókat orvosával.

Ez a vakcina jön egy betegtájékoztató betéttel. Olvassa el és kövesse az utasításokat a betét óvatosan. Kérdezze meg kezelőorvosát, ha bármilyen kérdése van.

Nagyon fontos, hogy visszatérjen az orvos irodájában a megfelelő időben a következő adagot a vakcina. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen mellékhatás után bekövetkező ezt az oltást.

Megkapja az oltást, hogy a terhesség idején is károsíthatja a magzatot. Alkalmazzon hatékony fogamzásgátló módszert kell tartani attól, hogy terhes. Ha úgy gondolja, hogy teherbe esett, míg a vakcinával, értesítse orvosát.

Ez a vakcina okozhat súlyos típusú allergiás reakció az úgynevezett anafilaxia. Az anafilaxia is életveszélyes lehet és azonnali orvosi ellátást igényel. Tájékoztassa orvosát azonnal, ha van egy kiütés, viszketés, duzzanat a nyelv és a torok, vagy légzési nehézség, miután megkapta az oltást.

Ez a vakcina nem kezeli a lépfene fertőzés már megkezdődött. Beszéljen orvosával, ha ki lett téve a lépfene. Szükséged lesz gyógyszer a fertőzés kezelésére.

A dugó az üveg száraz természetes gumit (egy latex-származékot), amely allergiás reakciókat okozhat az emberek, akik érzékenyek a latex. Mondja el orvosának, ha van egy latex allergia, mielőtt beadják ezt az oltást.

Győződjön meg arról, hogy orvosa tud, ha a rák vagy kap olyan kezelés, amely gyengítheti az immunrendszert (például egy szteroid gyógyszert, sugárkezelés, vagy egy gyógyszer a rák kezelésére).

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát vagy a nővért azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Helyes használata Biothrax

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség D kategória pozitív bizonyíték a kockázat

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Anthrax profilaxis ciprofloxacin, amoxicillin, doxiciklin Levaquin, levofloxacin, Amoxil, Vibramycin, gatifloxacinnal, Doryx, Floxin, Tequin, Monodox, Trimox, penicillin G Prokain, Vibra-lapok, Amoxicot, Moxilin, Wycillin, prokain penicillin, Levaquin Leva-Pak

 vagy csatlakozz a Biothrax támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.

Óvintézkedések használat közben Biothrax

Biothrax Side Effects

Biothrax (lépfene vakcina adszorbeált)