bizmut szubszalicilát (orálisan) használata előtt

Allergia

Pediatric

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Ez a gyógyszer nem alkalmazható gyermekek fiatalabb, mint 12 éves korig. A folyadék által okozott kár hasmenés okozhat súlyos állapotban. Az idősebb gyermekek hasmenés, gyógyszert hasmenés is lehet használni, de az is nagyon fontos, hogy elegendő mennyiségű folyadékot kell adni, hogy helyettesíti a folyadék elveszett a szervezetben. Ha bármilyen kérdése van ezzel, kérdezze meg az egészségügyi szakembert.

Továbbá, a gyerekek általában érzékenyebbek a hatását a szalicilátok, különösen, ha van egy láz vagy elvesztették nagy mennyiségű testfolyadék, mert a hányás, hasmenés, vagy izzadás.

A bizmut ez a gyógyszer is okozhat súlyos székrekedés gyermekeknél.

geriátriai

Ezen felül, ne használja ezt a gyógyszert kezelésére hányinger vagy hányás gyermekek és tizenévesek, akik vagy lábadozik az influenza vagy a bárányhimlő. Ha hányinger vagy hányás, ellenõrizze a gyermek azonnal forduljon orvoshoz, mert ez lehet egy korai jele a Reye-szindróma.

Szoptatás

A folyadék által okozott kár hasmenés okozhat súlyos állapotban. Emiatt az idős személyek hasmenés nem szedhetik ezt a gyógyszert ellenőrzése nélkül orvosukkal. Az is nagyon fontos, hogy elegendő mennyiségű folyadékot kell tenni a helyére a folyadék elveszett a szervezetben. Ha bármilyen kérdése van ezzel, kérdezze meg az egészségügyi szakembert.

gyógyszer kölcsönhatások

Továbbá, az idősek érzékenyebbek lehetnek a hatását a szalicilátok. Ez növelheti a mellékhatások kialakulásának esélyét a kezelés során. Ezen túlmenően, a bizmut ebben a gyógyszer okozhatja súlyos székrekedés az idősek.

egyéb kölcsönhatások

Egyéb egészségügyi problémák

Tanulmányok a nők szoptatás bizonyították káros csecsemő hatásokat. Egy másik, hogy ezt a gyógyszert kell felírni, vagy abba kell hagynia a szoptatást használata közben ezt a gyógyszert.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a