bizmut-szubszalicilát

Használja a bizmut-szubszalicilát

Terápiás Osztály: Antacidum, bizmut tartalmazó

Kémiai Osztály: szalicilát, Nem Aspirin

bizmut szubszalicilát rendelvény nélkül kapható készítményeket is.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert bizmut szubszalicilát, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a bizmut-szubszalicilát vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

bizmut szubszalicilát nem alkalmazható 12 évesnél fiatalabb gyermekek éves. A folyadék által okozott kár hasmenés okozhat súlyos állapotban. Az idősebb gyermekek hasmenés, gyógyszert hasmenés is lehet használni, de az is nagyon fontos, hogy elegendő mennyiségű folyadékot kell adni, hogy helyettesíti a folyadék elveszett a szervezetben. Ha bármilyen kérdése van ezzel, kérdezze meg az egészségügyi szakembert.

Továbbá, a gyerekek általában érzékenyebbek a hatását a szalicilátok, különösen, ha van egy láz vagy elvesztették nagy mennyiségű testfolyadék, mert a hányás, hasmenés, vagy izzadás.

Használata előtt bizmut szubszalicilát

A bizmut bizmut-szubszalicilát okozhat súlyos székrekedés gyermekeknél.

Ezen felül, ne használja a bizmut szubszalicilát kezelésére hányinger vagy hányás gyermekek és tizenévesek, akik vagy lábadozik az influenza vagy a bárányhimlő. Ha hányinger vagy hányás, ellenõrizze a gyermek azonnal forduljon orvoshoz, mert ez lehet egy korai jele a Reye-szindróma.

A folyadék által okozott kár hasmenés okozhat súlyos állapotban. Emiatt az idős személyek hasmenés ne vegye bizmut-szubszalicilát ellenőrzése nélkül orvosukkal. Az is nagyon fontos, hogy elegendő mennyiségű folyadékot kell tenni a helyére a folyadék elveszett a szervezetben. Ha bármilyen kérdése van ezzel, kérdezze meg az egészségügyi szakembert.

Továbbá, az idősek érzékenyebbek lehetnek a hatását a szalicilátok. Ez növelheti a mellékhatások kialakulásának esélyét a kezelés során. Ezen túlmenően, a bizmutot bizmut-szubszalicilát okozhat súlyos székrekedés az idősek.

Tanulmányok a nők szoptatás bizonyították káros csecsemő hatásokat. Egy másik, hogy ezt a gyógyszert kell felírni, vagy abba kell hagynia a szoptatást használata közben bizmut-szubszalicilát.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha szed bizmut-szubszalicilát, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Használata bizmut szubszalicilát bármelyik az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a használatát bizmut-szubszalicilát. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Hogy bizonyos egészségügyi szakember tudja, ha bármilyen speciális diéta, mint például az alacsony nátriumtartalmú vagy alacsony cukortartalmú étrend.

A biztonságos és hatékony használata bizmut szubszalicilát

Azon betegeknek, akik bizmut-szubszalicilát hasmenés

Ha szed a belsőleges szuszpenzió: A dózis csészét, amely tartalmazza, hogy az intézkedés a megfelelő mennyiségű gyógyszert. Ha nem biztos benne, forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez.

Ha szed orális tabletták: A tablettát egészben, egy pohár vízzel. Ne törje vagy rágja szét a tablettát.

Ha szed a rágótabletta: Chew a tablettát, vagy hagyja, hogy teljesen szétesik a szájban lenyelés előtt is.

Az adagot a bizmut-szubszalicilát különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos dózisú bizmut-szubszalicilát. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot bizmut szubszalicilát, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Helyes használata bizmut szubszalicilát

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Ellenőrizze a címkét minden over-the-counter (OTC), recept nélkül kapható, és a vényköteles gyógyszerek most veszi. Ha bármely tartalmaz aszpirin vagy más szalicilátok, különösen óvatos. Alkalmazott egyéb szalicilát tartalmú készítmények szedése bizmut szubszalicilát vezethet túladagolás. Ha bármilyen kérdése van ezzel, kérdezze meg az egészségügyi szakembert.

A diabeteses betegek

Ha úgy gondolja, hogy Ön vagy bárki más tett túladagolás, hogy orvosi segítséget egyszerre. Figyelembe túladagolása bizmut szubszalicilát okozhat eszméletvesztés vagy halál. A túladagolás jelei a görcsök (rohamok), halláscsökkenés, zavartság, fülcsengés vagy fülzúgás, súlyos álmosság vagy fáradtság, súlyos izgalom vagy idegesség, és gyors vagy mély légzés.

Ha szed bizmut szubszalicilát hasmenés, kérdezze meg orvosát

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Óvintézkedések használat közben bizmut szubszalicilát

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes betegeknél a bizmut szubszalicilát okozhat sötét nyelv és / vagy szürkés fekete széklet. Ez csak átmeneti, és eltűnik, ha abbahagyja a bizmut-szubszalicilát.

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx / OTC Rx és / vagy OTC

Terhesség N kategória nem osztályozott

bizmut szubszalicilát Side Effects

bizmut-szubszalicilát

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Helicobacter pylori fertőzés omeprazol, amoxicillin, pantoprazol, Nexium, metronidazol, Prilosec

Hasmenés loperamid, Lomotil, Imodium, Florastor, Acidophilus, atropin / difenoxilát

Hasmenés, krónikus loperamid, Imodium, Pepto-Bismol, Imodium A-D, Kaopectate, hasmenés elleni

Lymphocytás colitis loperamid, szulfaszalazin Pepto-Bismol, Azulfidine, Kaopectate, Sulfazine