blokkolt verejtékmirigyek: a hazai jogorvoslati segít Hidradenitis suppurativa

Az orvosnak kezelésére szolgáló gyógyszerek a vörös, fájdalmas ütésektől, hogy érkeznek blokkolt verejtékmirigyek, vagy Hidradenitis suppurativa (HS). Néhány hazai jogorvoslati is segít tisztázni a bőrt és megakadályozza az új pattanások.

Lose extra súlyt. Néha még jobban működik, mint a gyógyászatban kitisztulni blokkolja a verejtékmirigyek. Nem kell sokat veszít látni a különbséget. Vágja mindössze 10% -a testsúly.

Leszokni a dohányzásról. A másik ok, hogy a leszokásban. A dohányzás nem okoz blokkolt verejtékmirigyek, de irritálhatja a bőrt. Amikor kilép, akkor valószínűleg észre kevesebb fellángolások.

Viseljen laza ruhát. Dudorok gyakran képeznek olyan területeken, ahol a bőr dörzsöli össze, például a hónalj közötti vagy a fenék. Feszes ruhákat okoz még nagyobb a súrlódás és az irritációt. Viseljen laza is, beleértve a fehérneműt, hogy könnyű nyomást az ütközéseket. Természetes anyagok, mint a pamut jobbak, mint az ember alkotta, mint a poliészter és nylon.

Túlmelegedését. Blokkolt verejtékmirigyek is fellángolnak, ha kap túlfűtött, vagy izzad. Ha a dudorok alatt a karod, használjon izzadásgátló szárazon tart. Csak vigyázz, hogy milyen jellegű választja. Vannak, akik vegyi anyagok, amelyek irritálhatják a bőrt még. Kérdezze meg orvosát, hogy ajánlani egy szelíd, illat-mentes termék.

Ne borotválja. Borotválkozási alatt a kar vagy bárhol máshol van dudorok kiváltó pattanások. Orvosa javasolni, hogy egy szelídebb módon eltávolítani haj.

Vigyázz magadra. Kiegyensúlyozott étrendet, kap egy jó éjszakai pihenést, a testmozgás és a stressz elkerülése, hogy segít megelőzni a fellángolások.

Kérdezze meg a kiegészítőket. A tudósok már elkészült néhány tanulmány készítése kiegészítők, mint a cink, B12-vitamin, réz, és a niacinamid (B3-vitamin) befolyásolja HS. Cink segíthet a betegség, de a kutatók több bizonyítékra van szükségünk, hogy biztosan tudd. Beszéljen orvosával, mielőtt bármilyen vitamint vagy kiegészíti, hogy megbizonyosodjon arról, hogy biztonságos.

Tartsa a terület tiszta. Blokkolt verejtékmirigyek kaphat fertőzött, ha a baktériumok a bőrön. Próbálja ki ezeket a módszereket fertőzések elkerülése érdekében

Maximalizálja a bőrápoló rutin, hogy fiatalnak néz most.

Mosakodj antibakteriális mosás. Vagy próbáld akne kezelés csökkenti a baktériumok mennyiségét a bőrt.

Vegyünk egy fehérítő fürdő. Keverjük körülbelül 1/2 csésze fehérítő a kádba vizet. Áztassuk a test (de nem a fejed), 5-től 10 percig. Öblítsük le langyos vízzel, és pat a bőrt szárazon.

Jól néz ki minden Operatőr; Hogyan ápolja a száraz, vörös Ski; Meglepő módon, hogy csökkentsék ráncok; Száműzni a táskák a szemed alatt