bugleweed

Gyakori elnevezések: Bitter kürt, bugleweed, ács gyógynövény, zöld arkangyal, gypsywort, északi bugleweed Pál betony, lila arkangyal, durva bugleweed, édes kürt, Thyreo-loges N tabletta, Virginia víz pemetefű, víz kürt, víz pemetefű, farkas lábát, wolfstrappkraut

A hatásosság-biztonsági értékelés

Oo … Ethno vagy más bizonyítható.

Biztonsági értékelés

Bugleweed egy lágyszárú évelő menta, hogy a nő nedves élőhelyeken. A levelek fogazott, és a kis fehér virágok veszik körül a tér szár klaszterekben. Az egész növény használják gyógyszerként.

Hagyományos felhasználása bugleweed közé kezelésére orrvérzés, erős menstruációs vérzés, és köhögés. Azt is használni, mint egy nyugtató, összehúzó, és enyhe kábító, és a tuberkulózis jellemzi a vérzés a tüdőben. Több jelenlegi felhasználási területe elsősorban az enyhe hyperthyreosis körülmények között és a premenstruációs szindróma, beleértve a mell fájdalom (mastodynia).

Bugleweed kezelésére használják enyhe hyperthyreosis, premenstruációs szindróma, és a mell fájdalom; Azonban van néhány klinikai vizsgálatok, hogy támogassa ezeket célokra.

Klinikai vizsgálatok illetően nem állnak dózisok specifikus klinikai alkalmazás. A napi adag 2 Thyreo-loges N tabletta (Lycopi europaei herba 40 mg / nap) hozott osztott adagokban használjuk 3 hónapig egy nyílt klinikai vizsgálatban enyhe hyperthyroidis.

Semmi konkrétan megnevezett, kivéve a terhesség. Körültekintően kell eljárni a betegek hypothyreosis.

Ellenjavallt terhesség és szoptatás, mert a potenciális antigonadotropic és antithyrotropic hatásokat; azonban klinikai adatok nem állnak rendelkezésre.

Semelyik jól dokumentált.

Klinikai vizsgálatok és esettanulmányok hiányoznak. Bugleweed hozott nagy mennyiségben vagy hirtelen megállt potenciálisan okozhat pajzsmirigy bővítés.

Információ hiányzik.

Referenciák