burnamycin helyi alkalmazás

Görcsök, keringés- és légzés leállás, és a halál számoltak alatti betegeknél 3 éves múltra visszatekintő, amikor lidokainoldattal 2% nem adjuk szerinti adagolásra és ajánlásokat. Ez a gyógyszer nem használható fogzás fájdalom és csak akkor szabad adni a betegeknek kevesebb mint 3 éves múltra visszatekintő, ha feltétlenül szükséges.

Használja a Burnamycin

Terápiás Osztály: érzéstelenítő Helyi

Kémiai Osztály: Amino Amid

A lidokain viszkózus lokális megoldás kezelésére is használják a száj vagy a torok, valamint csökkenti öklendezés közben meghozatala röntgenfelvételeket és fogászati ​​benyomások.

A lidokain bőrtapasz használják fájdalomcsillapításra okozta övsömör (herpesz utáni neuralgia).

A lidokain családjába tartozik a gyógyszerek úgynevezett helyi érzéstelenítők. Ez a gyógyszer megelőzi a fájdalmat, gátolja a jeleket az idegvégződéseket a bőr. Ez a gyógyszer nem okoz eszméletvesztést általános érzéstelenítők tenni, ha használják a műtét.

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Használata előtt Burnamycin

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Emiatt gyógyszer toxicitás kell alkalmazni rendkívül óvatosan fiatalabb gyermekeknél, mint 3 éves, csak más gyógyszerekkel vették figyelembe, vagy találtak hatástalan. Ajánlott adag nem szabad túllépni, és a beteget gondosan ellenőrizni kell a kezelés folyamán. Ne adjon lidokain viszkózus lokális megoldás fogzás fájdalom.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot kor hatásaival lidokain bőrtapasz a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Nem áll rendelkezésre információ a kapcsolat a kor hatását lidokain helyi geriátriai betegekben. Azonban, mivel a gyógyszer a toxicitás, azt óvatosan kell alkalmazni, miután más gyógyszerek is figyelembe vették, vagy találtak hatástalan. Ajánlott adag nem szabad túllépni, és a beteget gondosan ellenőrizni kell a kezelés folyamán.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a megfelelő használata számos olyan terméket, amely a lidokain. Lehet, hogy nem kifejezetten a Burnamycin. Kérjük, olvassa el gondosan.

Használja ezt a gyógyszert pontosan az orvos utasítása szerint. Ne használja semmilyen más feltétel ellenőrzése nélkül orvosával. Ez a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat, ha túl sokat használják, mert több is szívódik fel a szervezetbe a bőrön keresztül.

Ezt a gyógyszert csak akkor kell használni a problémákat, hogy az orvos kezelni. Beszélje meg orvosával, mielőtt azt más problémák, különösen, ha úgy gondolja, hogy egy fertőzés jelen lehet. Ez a gyógyszer nem adható kezelésére használt bizonyos fajta bőrfertőzések vagy súlyos problémák, mint például a súlyos égési sérüléseket.

Ha a helyi zselé vagy kenőcs

Ha használja a viszkózus lokális megoldás

Ha használja a bőrtapasz

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, vegye be minél hamarabb. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz.

Helyes használata lidokain

Ha elfelejtette viselni, vagy megváltoztatni a tapaszt, meg az egyik a leghamarabb lehet. Ha már majdnem ideje, hogy a következő patch, addig várni fel új tapaszt és hagyja az egy hiányzott. Ne alkalmazza felesleges tapasz pótolni a kihagyott adag pótlására.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Eltávolítása után a használt tapaszt hajtsa félbe a tapaszt a tapadó felszínek mentén össze. Győződjön meg arról, hogy semmisítse meg elzárva a gyermekek és a háziállatok.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze, hogy szorosan bármilyen probléma vagy nemkívánatos hatások okozhatják ezt a gyógyszert.

Ha a tünetek nem javulnak néhány napon belül, vagy ha lesz még rosszabb, kérdezze meg orvosát.

Óvintézkedések használat közben Burnamycin

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha van egy kiütés, égő, csípő érzés, duzzanat, vagy irritáció a bőrön, miután ezt a gyógyszert.

A készítmény alkalmazását követően, hogy a bőr a gyermek, nézni a gyermek alaposan, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ő nem kap a gyógyszer a szemébe vagy a szájába. A lidokain okozhat súlyos mellékhatásokat, különösen a gyermekek, ha ez lesz a szájába, és lenyelte.

Ha használja a viszkózus lokális megoldás gyógyszert a szájban vagy a torokban, tudatában kell lennie a toxicitás jeleit. Ha Ön vagy gyermeke tapasztalat letargia, felületes légzés, illetve görcsrohamok használata után ezt a gyógyszert, azonnal forduljon orvoshoz, és nem ad semmilyen több adagot.

Ha használja ezt a gyógyszert, a száj vagy a torok, ne egyen vagy igyon semmit egy órán használat után. Ha ezt a gyógyszert alkalmazzák az ezekre a területekre, ez okozhat nyelési és fulladást problémákat. Ne rágja szét a gumi vagy élelmiszereket, míg a száj vagy a torok érzi zsibbad használata után ezt a gyógyszert. Lehet véletlenül harapni a nyelvét, vagy a belső arcod.

Hő hatására a lidokain a patch felszívódik a szervezetben gyorsabb. Ez fokozhatja a súlyos mellékhatások vagy túladagolás. Amíg ezt a gyógyszert, ne használja a fűtés pad, elektromos takaró, meleg vagy barnító lámpák, szauna, napfénylámpát, vagy egy fűtött vízágy, és ne napozzon.

Ne használjon kozmetikai vagy egyéb bőrápoló termékek a kezelt testfelületen.

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) gyógyszerek és gyógynövény vagy vitamin-kiegészítők.

Burnamycin Side Effects

lidokain helyi

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx / OTC Rx és / vagy OTC

Terhesség B kategória Nem bizonyított kockázat emberben

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Neuropátiás fájdalom Lyricát, lidokain helyi, pregabalin

Fájdalom tramadol, oxikodon, acetaminofen, Tylenol, naproxen, aszpirin

Aranyér lidokain helyi, hidrokortizon helyi, fenilefrin helyileg, Proctozone HC, Anusol-HC

Anal Viszketés lidokain helyi, hidrokortizon helyi, fenilefrin helyileg, Proctozone HC, Anusol-HC, Proctosol-HC