buspiron (szájon át) óvintézkedések

Ha lesz használva buspiron rendszeresen sokáig, orvosa ellenőrizni kell a haladást rendszeres látogatások ellenőrizze, hogy a gyógyszer megfelelően működik, és nem okoz nemkívánatos hatásokat.

Ne szedje a buspiront ha Ön is vesz egy gyógyszer monoamin-oxidáz (MAO) gátló aktivitást (például izokarboxazid [Marplan®] fenelzint [Nardil®], szelegilint [Eldepryl®], vagy tranilcipromin [Parnate®]). Ha igen, akkor alakulhat ki rendkívül magas vérnyomást.

Ez a gyógyszer növeli a hatását az alkohol és más központi idegrendszeri depresszáns (olyan gyógyszerek, amelyek álmosságot vagy csökkenti az éberséget). Néhány példa a központi idegrendszeri depresszáns antihisztaminok vagy gyógyszer szénanátha, egyéb allergiák, vagy megfázás nyugtatók, nyugtatók, illetve alvás gyógyszert; vényköteles fájdalomcsillapítót vagy narkotikumok, barbiturátok, gyógyszer rohamok izomlazítók, vagy érzéstelenítők, köztük a fogászati ​​érzéstelenítő. Kérdezze meg orvoshoz vagy fogorvoshoz, mielőtt bármilyen a fenti amíg ezt a gyógyszert szedi.

A buspiron okozhat néhány ember, szédülést, szédülés, álmosság, vagy csökkenti az éberséget, mint általában. Győződjön meg arról, hogyan reagál a ezt a gyógyszert, mielőtt gépjárművet vezetne, gépeket használ, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, ha szédül, vagy nem éber.

Ne igyon alkoholos italok használata közben ezt a gyógyszert.

Ne hagyja abba hirtelen a gyógyszer szedését anélkül, hogy először ellenőrzi orvosával. Orvosa, hogy fokozatosan csökkentse az összeget szed leállítása előtt teljesen. Ennek célja, hogy csökkentse az esélyét a megvonási tünetek, mint a fokozott szorongás, égő vagy bizsergő érzések, zavartságot, szédülést, fejfájást, ingerlékenységet, hányinger, nyugtalanság, izomgörcsök; izzadás; alvászavar vagy szokatlan fáradtság vagy gyengeség.

Ha úgy gondolja, vagy valaki más vett túladagolása buspiront kap orvosi segítséget egyszerre. A túladagolás tünetei: szédülés vagy szédülés, súlyos álmosság vagy eszméletvesztés, gyomorpanaszok, beleértve a hányingert vagy hányást, vagy nagyon kicsi a tanulók, a szemek.

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) gyógyszerek és gyógynövény vagy vitamin-kiegészítők.