bystolic: felhasználás, adagolás, mellékhatások

Mi Bystolic?

Bystolic kezelésére használják hipertónia (magas vérnyomás). Csökkenti a vérnyomást csökkentheti a kockázatát, hogy a stroke vagy a szívroham.

Bystolic is fel lehet használni más célokra nem szereplő gyógyszeres kezelés útmutatóban.

Ne hagyja adagokban vagy hagyja abba Bystolic nélkül beszélt orvosával. Megállás hirtelen teheti a feltétel rosszabb vagy okozhat más szívproblémák, mint például súlyos mellkasi fájdalom vagy a szívroham. Lehet, hogy kevesebb és kevésbé előtt abbahagyja a gyógyszer teljesen. Ha szüksége van a műtét, mondja a sebész idő előtt, hogy az Ön által használt Bystolic.

Fontos információ

Bystolic károsíthatja a gondolkodás vagy a reakciók. Legyen óvatos, ha vezetsz, vagy semmit, hogy megköveteli, hogy legyen óvatos.

Bystolic csak egy része a teljes program a kezelés, amely magában foglalja a diéta, a testmozgás, és a súlykontroll. Kövesse a diéta, gyógyszeres kezelés és a testmozgás rutin nagyon szoros.

Tartsa a Bystolic irányított, akkor is, ha jól érzi magát. A magas vérnyomás gyakran nincsenek tünetei. Lehet, hogy a vérnyomás gyógyszert az egész életed.

Annak érdekében, hogy nyugodtan vegye Bystolic, közölje orvosával, ha ezek közül bármelyik egyéb feltételek

A gyógyszer szedése előtt

súlyos májbetegség; vagy

szívprobléma, mint a szív-blokk, sick sinus szindróma, a lassú szívverés vagy szívelégtelenség.

Ha ezek közül bármelyik egyéb feltételek, szükség lehet egy Bystolic dózismódosítás vagy a különleges vizsgálatok

asztma, bronchitis, emphysema

máj- vagy vesebetegség

cukorbetegség

a pajzsmirigy rendellenesség

kórtörténetében allergia

problémák forgalomban (például a Raynaud-szindróma)

phaeochromocytoma (tumor a mellékvese); vagy

ha nemrégiben szívrohama volt.

A kormány Terhességi kategória C. Nem ismert, hogy Bystolic károsíthatja a magzatot. Tájékoztassa orvosát, ha Ön terhes vagy terhességet tervez használata közben Bystolic. Nem ismert, hogy a nebivolol kiválasztódik az anyatejbe, vagy ha ez árthat egy ápolási baba. Ne használjon Bystolic nem mondja meg orvosával, ha szoptat egy kisbabát.

Lásd még: Terhesség és szoptatás figyelmeztetések (részletesen)

Vegye Bystolic pontosan az orvos által felírt. Ne vegyen nagyobb vagy kisebb mennyiségben vagy hosszabb ideig. Kövesse a vényköteles címkén.

Vegye Bystolic ugyanabban az időben minden nap. Lehet hogy a gyógyszert étellel vagy anélkül.

Ne hagyja adagokban vagy hagyja abba Bystolic nélkül beszélt orvosával. Megállás hirtelen teheti a feltétel rosszabb vagy okozhat más szívproblémák, mint például súlyos mellkasi fájdalom vagy a szívroham. Lehet, hogy kevesebb és kevésbé előtt abbahagyja a gyógyszer teljesen.

A vérnyomása kell majd gyakran ellenőrizni kell. Keresse fel orvosát rendszeresen.

Ha szüksége van a műtét, mondja a sebész idő előtt, hogy az Ön által használt Bystolic.

Bystolic csak egy része a teljes program a kezelés, amely magában foglalja a diéta, a testmozgás, és a súlykontroll. Kövesse a diéta, gyógyszeres kezelés és a testmozgás rutin nagyon szoros.

Hogyan kell Bystolic?

Tartsa a Bystolic irányított, akkor is, ha jól érzi magát. A magas vérnyomás gyakran nincsenek tünetei. Lehet, hogy a vérnyomás gyógyszert az egész életed.

Tárolja Bystolic szobahőmérsékleten, távol nedvességtől és a hő.

Vegye be a kihagyott adagot, amint eszébe jut. A kihagyott adagot, ha már majdnem eljött a következő adagot. Ne vegyen be újabb gyógyszert, hogy ki az elmaradt adagot.

Túladagolás tünetei lehetnek a lassú szívverés, szédülés, hányás, légzési nehézség, vagy érzés, mint te múljék el.

Bystolic károsíthatja a gondolkodás vagy a reakciók. Legyen óvatos, ha vezetsz, vagy semmit, hogy megköveteli, hogy legyen óvatos.

Sürgősségi orvosi segítség, ezek a jelek az allergiás reakció Bystolic: csalánkiütés; nehéz légzés; duzzanat az arc, az ajkak, a nyelv vagy a torok. Hívjon orvost egyszerre, ha van egy komoly mellékhatása, mint a

légszomj, sőt enyhe megterhelés

duzzanat a bokák vagy lábfejek

lassú vagy egyenetlen szívverés; vagy

zsibbadás vagy hideg érzés a kéz és a láb.

Kevésbé súlyos Bystolic mellékhatások a következők lehetnek

Mi történik, ha kihagyok egy adagot?

fejfájás

Mi történik, ha túladagolás?

fáradtságérzés

hányinger, hasi fájdalom

Mit kell elkerülni?

hasmenés; vagy

alvászavar (inszomnia).

Ez nem egy teljes listát a mellékhatások, és mások fordulhatnak elő. Hívjon orvost az orvosi tanácsot mellékhatásai. Lehet jelentést mellékhatások a kormány a kormány 1088.

Bystolic mellékhatások

Tájékoztassa orvosát az összes gyógyszerről, amit használ, különösen

cimetidin (Tagamet)

klonidin (catapres)

digitálisz (digoxin, Lanoxin)

izoniazid (tuberkulózis kezelésére)

metimazol (Tapazole)

reszerpin

ropinirol (Requip)

ticlopidin (Ticlid)

egy másik béta-blokkoló, például atenolol (Tenormin, Tenoretic) karvedilol (Coreg), labetalol (Normodyne Trandate), metoprolol (Dutoprol, Lopressor, toprol), nadolol (korgard), propranolol (Inderal, InnoPran), szotalol (Betapace) , és mások

egy antibiotikum, például terbinafin (Lamisil)

egy antidepresszáns, például klomipramin (Anafranil), dezipramin (Norpramin), duloxetin (Cymbalta), fluoxetin (Prozac, Rapiflux, Sarafem, Selfemra, Symbyax), imipramin (Tofranil), paroxetin (Paxil, Pexeva), szertralin (Zoloft), vagy tranilcipromin (Parnate)

malária elleni gyógyszerek, mint például a klorokin (Aralen) vagy pyrimethamine (Daraprim), vagy kinin (Qualaquin)

szív, vagy a vérnyomás gyógyszert, így az amlodipin (Norvasc, Caduet, Exforge Lotrel, Tekamlo, Tribenzor, Twynsta, Amturnide), klonidin (catapres, Clorpres, Kapvay, Nexiclon), diltiazem (kardizem, Cartia, Dilacor, Diltia, Diltzac, Taztia , Tiazac), nikardipin (Cardene), nifedipin (Nifedical, Procardia), verapamil (Calan, Covera, isoptin, Verelan, Tarka) és mások

szívritmuszavarok gyógyszer, mint az amiodaron (Cordarone, Pacerone), kinidin (Quin-G), a prokainamid (Pronestyl), dizopiramid (Norpace), flecaininde (Tambocor), mexiletin (Mexitil), propafenon, (Rythmol) és mások

HIV vagy AIDS gyógyszer, mint például delavirdin (RESCRIPTOR) vagy ritonavir (Norvir Kaletra); vagy

gyógyszer pszichiátriai betegségek kezelésére, mint például az aripiprazol (Abilify), chlorpromazin (Thorazin), klozapin (Clozaril, FazaClo), fluphenazin (Permitil, Prolixin), haloperidol (Haldol), perfenazin (Trilafon) vagy tioridazin (Mellaril).

Ez a lista nem teljes, és más gyógyszerek kölcsönhatásba Bystolic. Tájékoztassa orvosát az összes gyógyszert használ. Ez magában foglalja a recept, over-the-counter, vitamin és gyógynövény termékek. Nem kezd új gyógyszeres kezelés nélkül hatásos orvosával.

4.01.2012-02-23, 09:17:36

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

Milyen egyéb gyógyszerek befolyásolják Bystolic?

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem a kormány

Bystolic (nebivolol)

Magas vérnyomás lisinopril, amlodipin, metoprolol, a hidroklorotiazid losartan, furoszemid, atenolol, Lasix Norvasc, Diovan, valzartán, enalapril, toprol-XL, Benicar Cozaar, Lopressor, irbesartan, Vasotec, Avapro, hidroklorotiazid / lizinopril, dyazide, Zestril , maxzide