c idejű

Aszkorbinsav (C-vitamin) fordul elő a természetben az élelmiszerek, mint a citrusfélék, paradicsom, burgonya, és a leveles zöldségek. A C-vitamin fontos a csontok és kötőszövetek, izmok, és az erek. A C-vitamin segít a szervezetnek vas felszívódását, amelyek szükségesek a vörösvértestek termelődését.

Az aszkorbinsav kezelésére használják, és megakadályozzák a C-vitamin-hiány.

Az aszkorbinsav is használható célra nem szerepel a gyógyszeres kezelés útmutatóban.

Kövesse az utasításokat a gyógyszer címkéjén és csomagolásán. Mondd minden a egészségügyi szolgáltatók az összes egészségügyi feltételek, allergia, és minden gyógyszer használata.

Nem szabad használni az aszkorbinsav, ha valaha is allergiás reakciója volt a C-vitamin kiegészítést.

Kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét felhasználásával aszkorbinsav, ha

vesebetegség vagy vesekő

örökletes vastúlterhelés zavar (hematochromatosis); vagy

Ha dohányzik (dohányzás tehet aszkorbinsav kevésbé hatékony).

A dózis igények eltérő lehet a terhesség alatt, vagy amíg szoptat egy kisbabát. Ne használjon aszkorbinsav nélkül az orvos tanácsát, mindkét esetben.

Használja utasításait pontosan a címkén, vagy az orvos által előírt. Ne használjon nagyobb vagy kisebb mennyiségben vagy hosszabb ideig.

Az ajánlott napi bevitel C-vitamin (aszkorbinsav) növekszik a korral. Kövesse az egészségügyi szolgáltató utasításait. Ön is konzultálhat a Hivatal Étrend-kiegészítők a National Institutes of Health, vagy az Amerikai Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma (USDA) Tápanyag Adatbázis (korábban “ajánlott napi bevitelének”) listák

Igyál sok folyadékot, amíg szedi az aszkorbinsav.

A rágótabletta kell megrágni, mielőtt lenyeli.

Az aszkorbinsav gumit lehet rágni, amíg a kívánt, majd eldobják.

Ne törje össze, ne rágja szét, vagy törés egy kiterjesztett hatóanyagleadású tabletta. Lenyeli egészben.

Mérjük folyékony gyógyszer egy speciális dózis-kanál vagy gyógyszer csésze. Ha nincs egy adag eszközzel, kérdezze meg gyógyszerészét egyet.

Tartsuk az orálisan széteső tabletta a csomagban, amíg készen áll, hogy vegye. Használjon száraz kézzel vegye ki a tablettát és helyezze a szájába. Ne nyelje le a tablettát egészben. Hagyjuk feloldódni a szájban rágás nélkül. Fecske többször, mint a tabletta feloldódik.

Store aszkorbinsav szobahőmérsékleten, távol nedvességtől és a hő.

Ne hagyja abba az aszkorbinsav után hirtelen hosszú távú használatra nagy dózisban, vagy ha volna “feltételes” a C-vitamin-hiány. A tünetek közé tartozik fogínyvérzés, nagyon fáradt, és piros vagy kék tűhegynyi foltok körül a szőrtüszők. Kövesse az orvos utasításait, elvékonyodó az adagot. Feltételes C-vitamin-hiány nehezen lehet korrigálni orvosi felügyelet nélkül.

Vegye be a kihagyott adagot, amint eszébe jut. A kihagyott adagot, ha már majdnem eljött a következő adagot. Ne vegyen be újabb gyógyszert, hogy ki az elmaradt adagot.

Seek sürgősségi orvosi, vagy hívja a Poison Help vonalat 1-800-222-1222.

Kövesse az orvos utasításait korlátozásokat az élelmiszer, ital, vagy a tevékenység.

Sürgősségi orvosi segítség, ezek a jelek az allergiás reakció: csalánkiütés; nehéz légzés; duzzanat az arc, az ajkak, a nyelv vagy a torok.

Hagyja abba a aszkorbinsav és hívja orvosát azonnal, ha van

ízületi fájdalom, gyengeség vagy fáradtságérzés, testsúlycsökkenés, hasi fájdalom

hidegrázás, láz, fokozott vizelési inger, fájdalmas vagy nehéz vizelés; vagy

erős fájdalom az oldalsó vagy alsó hát, vér a vizeletben.

Gyakori mellékhatás lehet

gyomorégés, émelygés; vagy

hányinger, hasmenés, hasi görcsök.

Ez nem egy teljes listát a mellékhatások, és mások fordulhatnak elő. Hívjon orvost az orvosi tanácsot mellékhatásai. Lehet jelentést mellékhatások FDA 1-800-FDA-1088.

Más gyógyszerek kölcsönhatásba léphetnek az aszkorbinsav, beleértve a vényköteles és over-the-counter gyógyszereket, vitaminokat és gyógynövény termékek. Mondd mindegyik az egészségügyi szolgáltatók az összes gyógyszerek használata, és most bármilyen gyógyszert elkezdi vagy abbahagyja.

 Cerner multum, Inc. Verzió: 3.02. Felülvizsgálat dátuma: 2013/11/19, 05:33:18.