camila orális, parenterális, vaginális

Progestins hormonok. Ezeket használják a férfiak és a nők különböző célokra.

Használja a Camila

Progestins írnak, több okból is

Progestins is fel lehet használni más feltételek kezelőorvosa határozza meg.

Attól függően, hogy mennyi és mely progeszteron használ, vagy hogy egy gesztagén lehet különböző hatásai. Például, a magas dózisú progeszteron szükséges egyes nők, hogy továbbra is a terhesség, míg más progesztinek alacsony dózisban is megakadályozza a terhesség bekövetkezését. Egyéb hatások közé tartozik okozó súlygyarapodás, növekvő testhőmérséklet, a fejlődő tejtermelő mirigyekben a szoptatás, és pihentető a méh, hogy fenntartsák a terhesség.

Progestins segíthet más hormonok működnek megfelelően. Progestins segíthet megakadályozni vérszegénység (alacsony vas a vérben), túl sok a menstruációs vérveszteség, és a méh rákos.

Progestins állnak csak az orvos receptet.

Ha egy gyógyszer már jóváhagyott marketing egy bizonyos használatra, tapasztalat azt mutatja, hogy ez is hasznos más egészségügyi problémákat. Bár ez a felhasználás nem szerepelnek a termék címkézése, progesztinek használják egyes betegeknél a következő betegségek

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a gyógyszer ebben a csoportban, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például élelmiszerekhez színezékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Használata előtt Camila

Bár nincs specifikus információ összehasonlításával használata progesztogének gyerekek vagy tinédzserek felhasználásával a többi korcsoport, a gyógyszer várhatóan nem okoz más mellékhatásokat, problémájával gyerekek vagy tinédzserek, mint ez a felnőtteknél.

Ezt a gyógyszert tesztelt, és nem észlelték a különböző mellékhatások, vagy probléma az idős emberek, mint ez a felnőtteknél.

A progeszteron egy természetes hormon, hogy a szervezet a terhesség alatt, nem okozott problémát. Sőt, néha használják a nők kezelésére bizonyos típusú meddőség és a támogatásra való tojás donor vagy meddőség eljárások.

Más progesztinek nem vizsgálták terhes nőkön. Feltétlenül közölje orvosával, ha teherbe használata közben bármilyen progesztinek. A legjobb, ha használni valamilyen fogamzásgátló módszert, míg kapsz progesztinek nagy dózisban. Nagy dózisú progesztinek nem ajánlott a terhesség ideje alatt, mivel már vannak jelentések, hogy születési rendellenességeket okozhatnak a nemi szervek (a nemi szervek) a férfi magzat. Továbbá, ezek közül néhány a progesztinek okozhat hím-szerű változásokat egy női magzat és a női-szerű változásokat egy hím magzat, de ezek a problémák általában lehet fordítani. Alacsony dózisú progesztinek, mint például azok felhasznált adagok fogamzásgátlásra, nem okozott súlyos problémákat, amikor használják véletlenül a terhesség alatt.

Bár progesztinek átjut az anyatejbe, még nem mutatták ki, hogy problémát okozhat a szoptatott csecsemőknek. Azonban progesztinek megváltoztathatja a minőségét vagy mennyiségét (növekedés vagy csökkenés) az anyatejbe. Szükség lehet az Ön számára, hogy egy másik gyógyszert, vagy hagyja abba a szoptatást a kezelés alatt. Ügyeljen, hogy megbeszélte volna a kockázatok és előnyök a gyógyszer orvosával.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha bármelyiket szedi ezeket a gyógyszereket, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Gyógyszerek szedése ebben az osztályban minden a következő gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled egy gyógyszert ebben az osztályban, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Gyógyszerek szedése ebben az osztályban minden a következő gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszerek használatáról ebben az osztályban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a megfelelő használata számos olyan terméket, amely progeszteront. Lehet, hogy nem kifejezetten a Camila. Kérjük, olvassa el gondosan.

Ahhoz, hogy a használata a progeszteront a biztonságos és megbízható, amennyire csak lehetséges, meg kell értenünk, hogyan és mikor kell bevennie, és milyen hatások várhatók. Progestins rendszerint már beteg irányban. Előtt figyelmesen olvassa el a jelenleg vagy a gyógyszer alkalmazását.

Vedd ezt a gyógyszert csak az orvos utasítása szerint. Ne vegyen be több belőle, és nem veszik meg hosszabb ideig, mint az orvos rendelt. Ehhez növelheti a mellékhatások kialakulásának esélyét. Próbálja meg, hogy a gyógyszer ugyanabban az időben minden nap, hogy csökkentsék a mellékhatások lehetősége, és hogy azt a munkát, annál jobb.

Progestins gyakran együtt adni bizonyos gyógyszerek. Ha ön használ kombinációja gyógyszerek, győződjön meg róla, hogy vegye mindegyiket a megfelelő időben, és ne keverjük össze őket. Kérdezze meg az egészségügyi szakember segít megtervezni oly módon, hogy ne feledje, hogy a gyógyszerszedést a megfelelő időben.

Az adag gyógyszer ebben az osztályban különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adagok ezen gyógyszerek. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Minden progesztinek, kivéve a progeszteron kapszulák posztmenopauzális nők: Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja az elmaradt adagot, amint csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Helyes használata progeszteron

A progeszteron kapszulák posztmenopauzális nők: Ha kihagyott egy adag 200 mg progeszteron kapszula lefekvéskor, hogy 100 mg-ot reggel, majd térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ha az előírtnál 300 mg progeszteron egy nap, és érkezett meg reggeli és esti adagjának, ne vegye be a kihagyott adagot. Térjen vissza a szokásos adagoláshoz.

Gyerekektől távol tartandó.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások. Ez lehetővé teszi az adagot módosítani kell, és a nem kívánt hatásokat kell kimutatni. Ezek a látogatások rendszerint minden 6-12 hónap, de néhány orvos kötelezi őket gyakrabban.

A Prometrium® kapszulák földimogyoró olajat. Ha Ön allergiás a földimogyoróra, hogy közölje orvosával, ezt, mielőtt ezt a márkát a progeszteron.

Progestins okozhat néhány ember szédülést. Orális vagy vaginális progeszteron, szédülés vagy álmosság fordulhat elő 1-4 órával bevétele után, vagy használja. Győződjön meg arról, hogyan reagál a ezt a gyógyszert, mielőtt gépjárművet vezetne, gépeket használ, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, ha nem éber.

Szokatlan vagy váratlan hüvelyi vérzés különböző mennyiségű között előfordulhatnak a rendszeres menstruációs ciklus első 3 hónapjában. Ezt néha pecsételő amikor csekély, vagy áttöréses menstruációs vérzés, ha nehezebb. Ha ez előfordul, folytassa a szokásos adagoláshoz. Kérdezze meg orvosát

Óvintézkedések használat közben Camila

Kimaradt menstruációs ciklus előfordulhat. Ha úgy gondolja, a terhesség, akkor hagyja abba a gyógyszer szedését és azonnal forduljon orvoshoz. Orvosa tudatja Önnel, ha kell, de folytassa a progeszteron.

Ha a tervek szerint az elvégzett laboratóriumi vizsgálatok, mondja el az egészségügyi szakember, hogy szed a progeszteront. Progestins lehet változtatni bizonyos eredményeket.

Egyes betegeknél, nyomásérzékenység, duzzadás, vagy vérzés az íny előfordulhat. Fogmosás és fogselyem a fogak gondosan és rendszeresen masszírozza az ínyt segíthet megelőzni ezt. Lásd a fogorvos rendszeresen, hogy fogait tisztítani. Kérdezze meg orvoshoz vagy fogorvoshoz, ha bármilyen kérdése van, hogyan kell vigyázni a fogak és az íny, vagy ha bármilyen érzékenység, duzzanat, vagy vérzés az íny.

Meg kell használni a fogamzásgátló módszer szedése progesztinek az noncontraceptive használatra, ha termékeny és a szexuálisan aktív.

Ha ön használ hüvelyi progeszteron, ne használjon más hüvelyi termékek 6 óra előtt és 6 óra behelyezése után a hüvelyi adag progeszteron.

Mivel lehetséges, hogy egyes adagok progesztinek esetleg átmeneti csontritkulás megváltoztatja a hormon egyensúly, fontos, hogy orvosa tudja, ha van egy nagyobb a csontritkulás veszélye. Vannak dolgok, amelyek növelhetik a kockázatot, amelynek osteoporosis dohányzás, az alkoholról, figyelembe vagy ivás nagy mennyiségű koffein, és akiknek családjában az osteoporosis, vagy törékeny csontok. Egyes gyógyszerek, mint például a glükokortikoidok (kortizon-szerű gyógyszerek), vagy antikonvulzív (lefoglalás gyógyszer) is okozhat a csontok elvékonyodását. Ugyanakkor úgy véljük, hogy a progesztogének elleni védekezésként a postmenopausalis osteoporosis.

Együtt a szükséges hatást, progesztinek használt nagy dózisban néha okozhat nem kívánt hatásokat, például vérrögök, szívroham és az agyvérzés, vagy probléma, a máj és a szemet. Bár ezek a mellékhatások ritkák, néhány közülük lehet nagyon súlyos és halált okozhat. Nem világos, hogy ha ezek a problémák miatt a progesztin. Ezek lehetnek által okozott betegség vagy állapot, amely progesztinek vannak használatban.

Camila Side Effects

Az alábbi mellékhatásokat okozhatja a vérrögök képződését. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének azonnali orvosi ellátást igényel.

Sürgősségi azonnal segítséget, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Nem minden a fent felsorolt ​​mellékhatások számoltak minden egyes ilyen gyógyszerek, de ezek számoltak legalább az egyiket. Minden progesztinek hasonlóak, így a fentiek közül bármelyik mellékhatások fordulhatnak elő az ilyen gyógyszerekkel.

Miután hagyja abba a gyógyszer, a szervezet időre lehet szüksége az átálláshoz. Az időtartam ehhez szükséges mennyiségétől függ a gyógyszer amit használtál és milyen hosszú ideig használta. Ez alatt az idő alatt keresse fel orvosát, ha azt veszi észre, a következő mellékhatást

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.