capozide 25/15

Az ACE-gátlók okozhat sérülést vagy halált a fejlődő magzatnak, ha használják a terhesség második és harmadik trimeszterében. Leállítása terápia a lehető leghamarabb, ha a terhesség érzékel.

Használja a Capozide 25/15

Terápiás Osztály: ACE-gátló / tiazid kombinált

Farmakológiai Osztály: ACE-gátló

Kémiai Osztály: A tiazid

Captopril működik, hogy gátolja az enzim a szervezetben, ami ahhoz szükséges, hogy egy anyag, ami a vérerek húzza. Ennek eredményeként az erek ellazulnak. Hidroklorotiazid hat, hogy segíti csökkenteni a só és a víz a szervezetben hatva a vese, hogy növelje a vizelet áramlását. Mindkét gyógyszer csökkenti a vérnyomást és növeli a kínálat a vér és az oxigén a szív.

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Használata előtt Capozide 25/15

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatásának captopril és hidroklorotiazid kombináció a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Nem áll rendelkezésre információ a kapcsolat a kor hatásának captopril és hidroklorotiazid kombináció geriátriai betegekben. Azonban idős betegeknél nagyobb valószínűséggel korfüggő vese problémák, amelyek szükségessé dózismódosítás kapó betegeknél a kaptopril és hidroklorotiazid kombinációja.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a megfelelő használata számos olyan terméket, amely a kaptopril és a hidroklorotiazid. Lehet, hogy nem kifejezetten a Capozide 25/15. Kérjük, olvassa el gondosan.

Amellett, hogy a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban, a kezelés a magas vérnyomás lehetnek súlykontroll és változások a különféle élelmiszerek eszel, különösen élelmiszerek magas nátrium. Orvosa meg fogja mondani, hogy ezek közül melyik a legfontosabb az Ön számára. Kérdezze meg orvosát, mielőtt megváltoztatja a diéta.

Sok beteg, akiknek magas a vérnyomása nem fogja észrevenni a jeleket a probléma. Tény, hogy sokan úgy érzik normális. Nagyon fontos, hogy a gyógyszert, ahogy irányította, és hogy tartsa meg a találkozókat orvosával akkor is, ha jól érzi magát.

Ne feledje, hogy ez a gyógyszer nem gyógyítja meg a magas vérnyomást, de ez nem segít irányítani. Ezért továbbra is meg kell venni azt irányítani, ha azt várod, hogy csökkentheti a vérnyomást, és tartsa lenyomva. Lehet, hogy a magas vérnyomás gyógyszert az egész életed. Ha a magas vérnyomást nem kezelik, súlyos problémákat okozhat, mint például a szívelégtelenség, érrendszeri betegség, stroke, vagy vesebetegség.

A legjobb, ha ezt a gyógyszert éhgyomorra, legalább 1 órával étkezés előtt semmilyen ételt.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Helyes használata kaptopril és a hidroklorotiazid

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások tenni hogy ez a gyógyszer megfelelően működik, és hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat. A vérvizsgálat lehet szükség, hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat.

A gyógyszer használata közben terhes is károsíthatja a magzatot. Ha úgy gondolja, hogy teherbe esett, miközben ezt a gyógyszert, tájékoztassa orvosát azonnal.

Hagyja abba a gyógyszer, és hívja orvosát azonnal, ha az arc, karok, lábak, a szemek, az ajkak, a nyelv, vagy esetleg nyelési vagy légzési. Ezek a tünetek a nevezett állapot angioödéma.

Hagyja abba a gyógyszer, és hívja orvosát azonnal, ha súlyos hasi fájdalom. Ez lehet tünete nevezett állapot bél angioödéma.

Azonnal tájékoztassa orvosát, ha bármilyen fertőzésre utaló jelet, mint a hidegrázás, torokfájás, láz. Ezek tünetei lehetnek az immunrendszer ún neutropenia.

Óvintézkedések használat közben Capozide 25/15

Ha a tünetek nem javulnak néhány napon belül, vagy ha lesz még rosszabb, kérdezze meg orvosát. Ne hagyja abba a gyógyszer, hacsak orvosa nem mondja.

Akkor előfordulhat szédülés az első néhány nap ezt a gyógyszert. Ha ez lesz a súlyos és elájulsz, hagyja abba a gyógyszer szedését és beszéljen orvosával azonnal.

Ez a gyógyszer befolyásolhatja a vércukorszintet. Ha azt veszi észre változást az eredményeket a vér vagy vizelet cukor vizsgálatokat, vagy ha bármilyen kérdése van, kérdezze meg orvosát.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha tünetei sárgaság (a bőr vagy a szemek), mert ezek a tünetek a súlyos máj állapotát.

Ez a gyógyszer fokozhatja a kálium mennyiségét az Ön vérében. Ne használjon káliumtartalmú sópótlók ellenőrzése nélkül orvosával.

Győződjön meg róla, minden orvosnak vagy fogorvosnak, aki kezeli, akkor tudja, hogy ezt a gyógyszert szedi. Lehet, hogy hagyja abba a gyógyszer néhány napig, amíg a műtétet vagy az orvosi vizsgálatok.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Capozide 25/15 Side Effects

Capozide 25/15 (captopril / hidroklorotiazid)

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség D kategória pozitív bizonyíték a kockázat

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

WADA Class WADA doppingellenes Besorolás

Magas vérnyomás lisinopril, amlodipin, metoprolol, a hidroklorotiazid losartan, furoszemid, atenolol, Lasix Norvasc, Diovan, valzartán, enalapril

Szívelégtelenség lisinopril, amlodipin, metoprolol, furoszemid, karvedilol, Lasix, warfarin, digoxin, Norvasc, diltiazem, Coreg, spironolakton

 vagy csatlakozz a Capozide 25/15 támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.