cellulit: ne kezelések működik?

Narancsbőr egy idő darabos, gödrös hús a comb, a csípő, a fenék és a has. A cellulitisz leggyakoribb serdülő és felnőtt nők.

A cellulitisz nem súlyos betegség, de lehet csúnya. Narancsbőr lehet, hogy úgy öntudatos visel rövidnadrágot, vagy egy fürdőruha.

Mikor kell orvoshoz

Sok cellulit kezelések, többek között masszázs vagy cellulit krémek, reklámozni figyelemre méltó eredményeket. A legtöbb ilyen kezelések nem felnőni a követelések.

Fogyás

Kutatók vizsgálják esetleges orvosi kezeléseket. Addig, akkor tegyen lépéseket némileg javítani a narancsbőr.

Lézerek és rádiófrekvenciás rendszerek

Narancsbőr külleme gödrös vagy göröngyös bőrt. Ez néha le, mint akinek a túrót vagy narancshéj textúra.

Zsírleszívás

Enyhe narancsbőr látható csak ha a bőr megcsípte – a bütykös megjelenik a bőrét. Több-súlyos cellulit teszi a bőrt tűnik gyűrött és göröngyös területekkel csúcsok és völgyek.

A cellulitisz leggyakoribb körül a comb és a fenék, de megtalálható a mell, a has alsó részén és a felkar is.

A cellulitisz nem súlyos betegségével, és a kezelés nem szükséges. Tény, hogy sok orvos úgy cellulit normális jelenség. Ha azonban aggódik a megjelenését a bőr, keresse fel orvosát, bőrgyógyász vagy plasztikai sebész.

Narancsbőr okozta rostos kötőszöveti zsinórok hogy póráz a bőrt, hogy a mögöttes izom, a zsír között fekvő. Mivel a zsírsejtek felhalmozni, hogy nyomja fel a bőrre, míg a hosszú, kemény zsinórok húzza le. Ez létrehoz egy egyenetlen felület vagy bütykös.

Narancsbőr sokkal gyakoribb a nőknél, mint a férfiaknál. Tény, hogy a nők többsége néhány narancsbőr. Ez azért van, mert a nők kövér jellemzően eloszlik a comb, a csípő és a fenék – közös területeken a narancsbőr. Narancsbőr is gyakoribb az öregedés, amikor a bőr veszít rugalmasságából.

Súlygyarapodás teheti narancsbőr jobban észrevehetőek, de néhány szikár ember cellulit is. Úgy látszik, hogy családokban, így a genetika játszhat a legnagyobb szerepet abban, hogy fejleszteni narancsbőr. Az inaktív életmód is növelheti az esélyét annak, narancsbőr, amint az a terhességet.

Készít egy listát a kérdés segít, hogy a legtöbb idejét az orvosával. Cellulit, néhány alapvető kérdést, hogy kérdezze meg orvosát a

Fogyás – az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás – talán a leginkább előnyös cellulit kezelés. Vesztes font és megerősítése izmok a láb, comb, fenék és has javíthatja a megjelenését a gödrös bőrt. Az előnyök a fogyás önmagában azonban korlátozott. Bár a cellulit kevésbé érzékelhető után fogyás, ez nem fog menni teljesen.

Talán a legígéretesebb orvosi terápia az egyik használó lézerek és rádiófrekvenciás rendszerek. Egy rendszer egyesíti szöveti masszázs, rádiófrekvenciás technológia és az infravörös fény kezelésére cellulitisz. Egy másik rendszer biztosítja kombinált szöveti masszázs dióda lézer energiáját. A harmadik rendszer rádiófrekvenciás meg a felületes és mély szinten egyszerre kezelni cellulit. Mindhárom rendszer nyújt fejlesztések cellulit után kezelések sorozatát. Eredmények tarthat akár hat hónapig.

Egyesek fordulhat zsírleszívás, mint a kezelés a narancsbőr. Alatt zsírleszívás, a sebész beilleszti egy keskeny csövön keresztül a bőr alá apró bemetszést, majd suctions ki a zsírsejtek. Bár zsírleszívás is formálják a testet, nem fogja megszüntetni a cellulit, és lehet, hogy a narancsbőr tűnik rosszabb. Lézeres zsírelszívás egy újabb, kevésbé invazív formája a kezelés, amely tönkreteszi a zsírsejtek meghúzása során a bőr, és lehet a hatékonyabb kezelés a narancsbőr.

Kétszeri napi alkalmazása 0,3 százalék retinol krém kimutatták, hogy javítja a cellulit megjelenését hat hónap után.

Sok készülékek, termékek és krémek állítják kezelésére cellulitisz. De kevés vagy semmilyen tudományos bizonyíték támasztja alá ezeket az állításokat. Ha nem talál egy cellulit kezelés, amely javítja a bőr, az eredmények valószínűleg nem tart sokáig.

helyi kezelése

Az alábbiakban néhány a sok reklámozott cellulit kezelések. Tartsuk szem előtt, hogy ezek a kezelések nem bizonyultak hatékonynak eltávolítása narancsbőr.

keresse fel orvosát