cinoxacin

Terápiás Osztály: Antibiotikum

Használja a cinoxacin

Kémiai Osztály: nem fluorozott kinolon

Cinoxacin csak orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert cinoxacin, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a cinoxacin vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Mivel cinoxacin már kimutatták, hogy a csont fejlődési problémákat fiatal állatokban, használata nem ajánlott gyermekeknek 18 éves korig.

Számos gyógyszer nem vizsgálták kifejezetten az idős emberek. Ezért nem lehet ismert, hogy azok pontosan ugyanúgy ők a felnőtteknél. Bár nincs specifikus információ összehasonlításával használata cinoxacin az idősek használható más korcsoportokban, cinoxacin várhatóan nem okoz más mellékhatásokat, problémájával idősebbek, mint ez a felnőtteknél.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Használata előtt cinoxacin

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha szed cinoxacin, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Használata cinoxacin bármelyik következő gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a használatát cinoxacin. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Cinoxacin lehet venni étellel, kivéve, ha egyébként az orvos utasítása szerint.

Ne adjon cinoxacin csecsemőknek és a gyermekek 18 éves korig, ha másképp nem az orvos utasítása szerint. Bebizonyosodott okoz csontfejlődés problémákat a fiatal állatokban.

Annak érdekében, hogy tisztázzuk a fertőzés teljesen, folyamatosan figyelembe cinoxacin a teljes kezelés ideje alatt, akkor is, ha jobban érzi magát néhány nap után. Ha idő előtt abbahagyja cinoxacin túl korán, a tünetek visszatérhetnek.

cinoxacin működik a legjobban, ha van egy állandó összeget a vizeletben. Hogy segítsen megőrizni az összeg állandó, ne hagyjon ki egyetlen adagot. Is, akkor a legjobb, hogy a dózisok egyenletesen elosztott alkalommal, nappal és éjjel. Például ha megteszik 4 adag naponta, az adagokat kell egymástól körülbelül 6 óra teljen el. Ha ez zavarja az alvást, vagy egyéb napi tevékenységet, vagy ha segítségre van szüksége a tervezés a legjobb idő, hogy vegye be a gyógyszert, kérdezze meg kezelőorvosát.

Az adagot a cinoxacin különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos dózisú cinoxacin. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adag cinoxacin, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Ha a tünetek nem javulnak néhány napon belül, vagy ha lesz még rosszabb, kérdezze meg orvosát.

cinoxacin is okozhat néhány ember szédülést. Győződjön meg róla, hogy tudja, hogyan reagál a cinoxacin, mielőtt a volánhoz, gépkezelői, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, ha szédül. Ha ez a reakció különösen zavaró, kérdezze meg orvosát.

Vannak emberek, akik cinoxacin érzékenyebbé válhat a napfényre, mint általában. Napfényt, akár rövid ideig is súlyos leégést, bőrkiütés, bőrpír, viszketés, vagy elszíneződés vagy látászavarok. Amikor elkezdi szedni cinoxacin

Ha van egy súlyos reakció a nap, kérdezze meg orvosát.

Helyes használata cinoxacin

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Megszüntetett megszűnt

Terhesség B kategória Nem bizonyított kockázat emberben

Óvintézkedések használat közben cinoxacin

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Húgyúti fertőzés ciprofloxacin, amoxicillin, doxiciklin, Augmentin, Levaquin, levofloxacin, Bactrim, Macrobid, nitrofurantoin, sulfamethoxazole / trimetoprim, ceftriaxon

Húgyhólyag fertőzés ciprofloxacin, amoxicillin, cefalexin Levaquin, levofloxacin, Macrobid, Keflex, nitrofurantoin, cefuroxim, trimetoprim, tetraciklin

 vagy csatlakozz a cinoxacin támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.

cinoxacin Side Effects

cinoxacin