Cinryze iv: felhasználás, adagolás, mellékhatások

Mi Cinryze?

Kiegészítik C1-észteráz-inhibitor használják emberek örökletes angioödéma. Örökletes angioödéma okozhat támadások duzzanat és tünetek, mint a gyomorproblémák, vagy légzési nehézség. A Cinryze márkát használjuk a támadások megelőzésére angioödéma. A Berinert márkája a gyógyszer kezelésére használják angioödémás rohamok.

Nem szabad használni Cinryze ha valaha is volt egy életveszélyes allergiás reakció, hogy kiegészítse a C1-észteráz-inhibitor.

Mielőtt megkapja Cinryze, tájékoztassa orvosát, ha kórtörténetében szélütés vagy vérrög.

Fontos információ

Ne adja ezt a gyógyszert, hogy a gyermek az orvos utasítása nélkül.

Lehet mutatni, hogyan kell használni Cinryze egy IV otthon. Cinryze jön beteg utasítások a biztonságos és hatékony felhasználása. Kövesse az utasításokat gondosan. Kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét, ha bármilyen kérdése van.

Ne öninjekciózásba Cinryze, ha nem teljesen értik, hogyan kell beadni az injekciót, és megfelelően dobja a használt tűket, IV cső és egyéb elemeket használt injekciót. Legyen biztos benne, hogyan kell helyesen keverjük össze, és tárolja a gyógyszert. Állítsa le a IV infúzió és sürgősségi orvosi segítség, ha ezek a jelek az allergiás reakció: csalánkiütés; zihálás vagy nehézlégzés; érzés, mint te múljék el; vagy duzzanat az arc, az ajkak, a nyelv vagy a torok.

Cinryze a humán plazmából (a vér egy része), amely tartalmazhat vírusokat és egyéb fertőző ágensek. Adományozott plazmát tesztelt és kezelik, hogy csökkentse annak kockázatát, hogy tartalmazó fertőző ágensek, de még mindig van egy kis lehetősége lehetett továbbítja betegség. Beszélje meg orvosával, hogy a kockázatokat és előnyöket használja ezt a gyógyszert.

Mielőtt ezt a gyógyszert

Nem szabad használni Cinryze ha valaha is volt egy életveszélyes allergiás reakció, hogy kiegészítse a C1-észteráz-inhibitor.

Ha lehetséges, mielőtt megkapja Cinryze, közölje orvosával, ha van

a stroke vagy vérrög; vagy

ha allergiás a nyulakra vagy nyúl (hús, szőrme, szőrme).

Nem ismert, hogy a Cinryze károsíthatja a magzatot. Tájékoztassa orvosát, ha Ön terhes vagy terhességet tervez használata közben ezt a gyógyszert.

Nem ismert, hogy a komplement C1-észteráz-inhibitor átjut az anyatejbe, vagy ha ez árthat egy ápolási baba. Mondja el orvosának, ha szoptat egy kisbabát.

Cinryze a humán plazmából (a vér egy része), amely tartalmazhat vírusokat és egyéb fertőző ágensek. Adományozott plazmát tesztelt és kezelik, hogy csökkentse annak kockázatát, hogy tartalmazó fertőző ágensek, de még mindig van egy kis lehetősége lehetett továbbítja betegség. Beszélje meg orvosával, hogy a kockázatokat és előnyöket használja ezt a gyógyszert.

Ne adja ezt a gyógyszert, hogy a gyermek az orvos utasítása nélkül.

Használja Cinryze pontosan az orvos által felírt. Ne használjon nagyobb vagy kisebb mennyiségben vagy hosszabb ideig. Kövesse a vényköteles címkén.

Cinryze fecskendeznek a vénába keresztül a IV. Lehet mutatni, hogyan kell használni Cinryze egy IV otthon. Ne öninjekciózásba ezt a gyógyszert, ha nem teljesen értik, hogyan kell beadni az injekciót, és megfelelően dobja a használt tűket, IV cső és egyéb elemeket használt injekciót.

Cinryze jön beteg utasítások a biztonságos és hatékony felhasználása. Kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét, ha bármilyen kérdése van.

Cinryze egy por gyógyszer, amelyeket meg kell keverni a folyékony (hígítót) használata előtt. Ha használja ezt a gyógyszert, otthon, akkor kell használni a két üveg Cinryze pótolni egy adag. Kövesse az utasításokat gondosan. Legyen biztos benne, hogyan kell helyesen keverjük össze, és tárolja a gyógyszert.

Óvatosan mozgassa, de nem rázza a kevert gyógyszer, vagy tönkreteheti azt. Készítsünk az adagot csak akkor, ha készen áll, hogy magának az injekciót.

Vegyes Cinryze tiszta vagy enyhén kék színű. Ne használja a vegyes gyógyszert, ha ez megváltozott szín, zavaros, vagy bármilyen részecskéket. Hívjon orvost új recept.

Cinryze szokásos adagja minden 3 vagy 4 napig, hogy megakadályozzák angioödéma támadásokat. IV infúzióval körülbelül 10 percig tart.

Cinryze nem tartalmaz tartósítószert. Miután áttört a gumi tetején egy ampulla tűvel, akkor kell használni, hogy a fiola azonnal, vagy dobja el.

Minden egyes injekciós (üveg) E gyógyszert az orvos egy használatra. Dobja egy használat után, még akkor is, ha van még néhány gyógyszer maradt, miután az adag beadása.

Használjon egyszer használatos tűt és fecskendőt csak egyszer. Kövesse az állami vagy helyi törvényeket eldobja a használt tűket és fecskendőket. Használjon lyukadásbiztos “korpás” hulladékgyűjtő tartályba (kérdezze meg gyógyszerészét, hogy hol az egyik, és hogyan dobja el). Tartsa ezt a tartályt elzárva a gyermekek és a háziállatok.

Tárolja a nem kevert száraz por hűtőszekrényben vagy egy sötét hűvös helyen. Tartsa a gyógyszert fénytől védve, és nem fagyasztható. Dobja fel nem használt injekciós üveg lejárati dátum után a címkén letelt. A keverés után Cinryze a hígítóval, használja azonnal, vagy tárolja a keveréket szobahőmérsékleten és használja 3 órán belül.

Hogyan kell használni Cinryze?

Használja a kihagyott adagot, amint eszébe jut. A kihagyott adagot, ha már majdnem eljött a következő adagot. Ne használjon extra gyógyszert, hogy ki az elmaradt adagot.

Túladagolás tünetei lehetnek a hirtelen fejfájás, zsibbadás, gyengeség, vagy problémái vannak a beszéd, látás, vagy a mérleg.

Kövesse az orvos utasításait korlátozásokat az élelmiszer, ital, vagy a tevékenység.

Állítsa le a IV infúzió és sürgősségi orvosi segítség, ha ezek a jelek az allergiás reakció a Cinryze: csalánkiütés; zihálás vagy nehézlégzés; érzés, mint te múljék el; vagy duzzanat az arc, az ajkak, a nyelv vagy a torok.

Hívjon orvost egyszerre, ha bármilyen más súlyos mellékhatás, mint például a

új, vagy súlyosbodó fájdalom

hirtelen zsibbadás vagy gyengeség, különösen az egyik oldalon, a test

hirtelen jelentkező, súlyos fejfájás, zavartság, látás, beszéd, vagy a mérleg

hasi fájdalom vagy duzzanat

mellkasi fájdalom, hirtelen köhögés, szapora légzés, szapora szívverés; vagy

fájdalom, duzzanat, melegség, vörösség vagy az egyik vagy mindkét lábát.

Mi történik, ha kihagyok egy adagot?

Gyakori Cinryze mellékhatás lehet

Mi történik, ha túladagolás?

émelygés, hasmenés

megváltozott ízérzékelés

Mit kell elkerülni használata után Cinryze?

kiütés; vagy

fejfájás.

Ez nem egy teljes listát a mellékhatások, és mások fordulhatnak elő. Hívjon orvost az orvosi tanácsot mellékhatásai. Lehet jelentést mellékhatások a kormány a kormány 1088.

Cinryze mellékhatások

Más gyógyszerek kölcsönhatásba léphetnek komplement C1-észteráz-inhibitor, beleértve a vényköteles és over-the-counter gyógyszereket, vitaminokat és gyógynövény termékek. Mondd mindegyik az egészségügyi szolgáltatók az összes gyógyszerek használata, és most bármilyen gyógyszert elkezdi vagy abbahagyja.

4.05.2014-10-10, 07:16:22.

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Örökletes angioödéma Berinert, Firazyr, Kalbitor, Ruconest C1 észteráz inhibitor (humán), ikatibantra ecallantide

Milyen egyéb gyógyszerek befolyásolják Cinryze?

Cinryze (C1 észteráz inhibitor (humán))