clindesse krém: felhasználása, adagolás és mellékhatásai

Mi Clindesse?

Clindesse Cream egy lokális linkomicin antibiotikum. Úgy működik, hogy lassítják a bizonyos baktériumok növekedését. Az ajánlott adag egyetlen applicatorful bármikor a nap.

Clindesse is fel lehet használni más célokra felsoroltakon kívül ezt a gyógyszert útmutatót.

Forduljon orvosához vagy az egészségügyi szolgáltató azonnal, ha ezek közül bármelyik vonatkozik Önre.

NE használja Clindesse ha

Egyes egészségügyi feltételek kölcsönhatásba Clindesse. Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha bármilyen egészségügyi feltételek, különösen, ha a következők bármelyike ​​érvényes Önre

Néhány gyógyszer kölcsönhatásba léphet Clindesse. Mert a kis, ha van, a klindamicin felszívódik a vérbe, a kockázata annak, hogy kölcsönhatásba lépnek a másik gyógyszer alacsony.

Ez nem lehet egy teljes listát az összes kölcsönhatások, amelyek előfordulhatnak. Kérdezze meg az egészségügyi szolgáltató, ha ezt a gyógyszert kölcsönhatásba léphet más gyógyszerekkel szedése. Kérdezze meg az egészségügyi szolgáltató, mielőtt elkezdené, hagyja abba, vagy változtassa meg az adagolást minden gyógyszer.

Használja Clindesse utasítása szerint az orvos. Ellenőrizze a címkét a gyógyszer pontos adagolási útmutatót.

Használata előtt Clindesse

Kérdezze meg az egészségügyi szolgáltató bármilyen kérdése merülne fel, hogyan kell használni Clindesse.

Minden gyógyszer okozhat mellékhatásokat, de sokan nem, vagy kisebb, mellékhatások. Kérdezze meg orvosát, ha ezek bármelyike ​​leggyakoribb mellékhatások tartósak, vagy zavaró

Gombás fertőzés; genitális viszketés vagy égő; gyulladás vagy fájdalom; hüvelyi folyás.

Súlyos allergiás reakciók (bőrkiütés, csalánkiütés, viszketés, légzési nehézség, mellkasi szorítás, duzzanat a száj, az arc, az ajkak, a nyelv); vér / nyálka a székletben; hasmenés; új vagy súlyosbodó vaginális vagy vulva viszketés; fájdalmas szex; gyomorgörcs / fájdalom; fehér hüvelyi folyás.

Ez nem egy teljes listát az összes mellékhatást, hogy előfordulhat. Ha kérdése van, vagy szüksége orvosi tanácsot mellékhatásai, forduljon orvosához vagy az egészségügyi szolgáltató. Lehet jelentést mellékhatások a kormány a kormány 1088 (332-1088) vagy a http: //www.the government.gov/medwatch.

Kapcsolat 222-1222 (American Association of méregközpontok), a helyi mérgezési központ vagy ügyeletre azonnal. Clindesse lehet lenyelve ártalmas.

Store Clindesse Cream 77 ° F (25 ° C). Rövid tárolás közötti hőmérsékleten 59 és 86 ° F (15 és 30 ° C) megengedett. Tárolja egy szigorúan zárt tartályban, hőtől és fénytől védve. Fagytól védeni kell. Tartsuk Clindesse elzárva a gyermekek és a háziállatok távol.

Ez az információ csak egy összefoglaló. Ez nem tartalmazza az összes információt Clindesse. Ha kérdése van a gyógyszer, amit szed vagy további információt szeretne, kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét, vagy más egészségügyi szolgáltató.

Terhesség B kategória Nem bizonyított kockázat emberben

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem a kormány

Bakteriális Vaginitis metronidazol, klindamicin, Cleocin, tinidazolt, MetroGel-Hüvelyi, ecetsav helyileg, Tindamax, Cleocin Pediatric, Clindamax, Flagyl ER, Cleocin hüvelyi, Cleocin foszfát, Cleocin ovules, Nuvessa, Fem pH, Relagard

Hogyan kell használni Clindesse

Fontos biztonsági információk

Lehetséges mellékhatásai Clindesse

Ha túladagolás gyanúja

Általános információ

Clindesse (klindamicin lokális)