clioquinol és hidrokortizon helyi

Használja a clioquinol és hidrokortizon

Terápiás Osztály: fertőzésellenes / gyulladáscsökkentő kombinált

Farmakológiai Osztály: mellékvese glükokortikoid

clioquinol és hidrokortizon csak orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert clioquinol és hidrokortizon, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a clioquinol és hidrokortizon vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították specifikus gyermekgyógyászati ​​problémákat, amelyek korlátozzák a hasznosságát clioquinol és hidrokortizon lokális krémet gyermekeknél 2 éves és idősebb. Azonban, mivel a clioquinol és hidrokortizon a toxicitás, azt óvatosan kell alkalmazni. A gyermekek elnyelni a nagy mennyiségű a bőrön keresztül, ami súlyos mellékhatásokat okozhatnak. Ha a gyermek a clioquinol és hidrokortizon, kövesse orvosa utasításait nagyon óvatosan. Használata clioquinol és hidrokortizon lokális krémet nem javasolt csecsemők vagy gyermekek részére 2 éves korig.

Nem áll rendelkezésre információ a kapcsolat a kor hatásának clioquinol és hidrokortizon lokális krémet geriátriai betegekben.

Használata előtt clioquinol és hidrokortizon

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha szed clioquinol és hidrokortizon, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Segítségével clioquinol és hidrokortizon bármely az alábbi gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Segítségével clioquinol és hidrokortizon bármely az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Segítségével clioquinol és hidrokortizon bármely az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a használatát clioquinol és hidrokortizon. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Nagyon fontos, hogy használd clioquinol és hidrokortizon kizárólag az orvos utasítása szerint. Ne használjon többet, ne használja gyakrabban, és ne használja hosszabb ideig, mint az orvos rendelt. Ehhez okozhatnak nem kívánt mellékhatást, vagy bőrirritációt.

clioquinol és hidrokortizon használata a bőr csak. Nem értem a szem, az orr, száj vagy a vagina. Ne használja a bőrfelületeken, amelyek vágások, horzsolások, égések vagy. Ha mégis ezeken a területeken, öblítse le azonnal vízzel.

Annak érdekében, hogy tisztázni a bőrt a problémát teljesen, akkor nagyon fontos, hogy ne használja clioquinol és hidrokortizon a teljes kezelés időpontjában. Ne hagyjon ki egyetlen adagot.

clioquinol és hidrokortizon csak akkor lehet használni a bőrbetegségek, hogy az orvos kezeli. Beszélje meg orvosával, mielőtt azt más körülmények között, különösen, ha úgy gondolja, hogy a bőrfertőzés lehet jelen. clioquinol és hidrokortizon nem kezelésére használt bizonyos fajta bőr fertőzések vagy állapotok, például súlyos égési sérülést okoz.

Ne használjon clioquinol és hidrokortizon az arcon, ágyék vagy hónalj, vagy a bőr elvékonyodása, csak ha erre az orvos által.

Ahhoz, hogy a krém, testápoló, vagy kenőcs

Az adagot a clioquinol és hidrokortizon különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos dózisú clioquinol és hidrokortizon. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adag clioquinol és hidrokortizon, alkalmazza azt a lehető leghamarabb. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Helyes használata clioquinol és hidrokortizon

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrzi a folyamatban az Ön vagy a gyermek rendszeres látogatások nem kívánt hatások, amelyek által okozott clioquinol és hidrokortizon.

Ha Ön vagy a gyermek tünetei nem javulnak belül 1-2 hét, vagy ha rosszabb lesz, kérdezze meg orvosát.

clioquinol és hidrokortizon beszennyezheti ruházat, bőr, haj és a körmök sárga. Ne kerüljön clioquinol és hidrokortizon a ruhájára. Fehérítés nem veheti át a foltot.

Ha túl sok a clioquinol és hidrokortizon vagy használja hosszú ideig növelheti a kockázatát, hogy a mellékvese problémákat. A kockázat nagyobb gyermekek és a betegek, akik a nagy mennyiségű hosszú ideig. Beszéljen orvosával rögtön, ha Ön vagy gyermeke több ilyen tüneteket használata közben clioquinol és hidrokortizon: homályos látás, szédülés vagy ájulás, gyors, szabálytalan vagy szívdobogásérzés, fokozott szomjúság vagy a vizelés, ingerlékenység, vagy szokatlan fáradtság vagy gyengeség.

clioquinol és hidrokortizon tehetik a bőrt fényérzékenységet. Használjon fényvédő, ha a szabadban. Kerüljük a szoláriumokat és szolárium.

Kerülje a testhezálló pelenkák vagy műanyag nadrágot a gyermek, ha clioquinol és hidrokortizon használják a gyermek pelenka területen. Műanyag nadrágot és testhezálló pelenkák fokozhatja a felszívódása a gyógyszert a bőrön keresztül és a mellékhatások kialakulásának esélyét.

Óvintézkedések használat közben clioquinol és hidrokortizon

Ne használjon kozmetikai vagy egyéb bőrápoló termékek a kezelt testfelületen.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

clioquinol és hidrokortizon Side Effects

clioquinol / hidrokortizon helyi

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Pruritus hidroxizin, Benadryl, lidokain topikális, difenhidramin, hidrokortizon topikális, Vistaril, doxepin topikális

Bőrgyulladás flutikazon topikális, triamcinolon, hidrokortizon topikális, prednizolon, doxepin topikális, betametazon topikális, Kenalog

Ekcéma prednizon, flutikazon topikális, triamcinolon topikális, dexametazon, hidrokortizon topikális, doxepin topikális, Decadron, Kenalog

 vagy csatlakozz a clioquinol / hidrokortizon támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.