csecsemőkori hasfájás tünetei, okai, jogorvoslat, és így tovább

Amikor egy új anya vagy az apa, akkor is hatalmas kihívást jelent a szülő a gyerek, aki mindig nyűgös. Barátok is mondják a baba “kólikás.” Mi folyik, és hogyan lehet átjutni ez?

Kólika egy kicsit rejtély. A kifejezés vonatkozik minden egészséges, jól táplált csecsemő, aki sír több mint 3 órát egy nap, több mint 3 nap egy héten, több mint 3 hét. Itt van, amit tudunk róla

Kólika pontos oka ismeretlen, és ezért ott nem egyértelmű módon, hogy segítsen. Egyes elméletek, hogy mi mögötte közé

Ne felejtsük el, sok dolog van, ami úgy tűnik, mint a kólika, de nem. Ha aggódik a baba, az orvos nem egy teljes vizsga, hogy kizárják a egészségi ok, amiért a baba sír, és nyűgös. Ő lehet az irritábilis miatt

Védelme baba Infectio; Baby Vision: Mi a baba Lásd; Segítség a baba ekcéma

Ennek alapján a baba igényeit kólika, az orvos tud segíteni. Akkor valószínűleg kell próbálni egy dolog, egy időben, hogy lássa, megnyugtatja őt. Ha ez nem néhány nap, lépni a másik.

Előfordulhat, hogy az egyik úgy gondolja működik. Tudd, hogy a kólika is jobb a saját, és lehet, csak ki kell várni a fontoskodás, hogy javítsák a saját 4 hónap múlva.

Óvakodj a “gyógyít”, hogy azt állítják, hogy a munka minden csecsemőknek. Olyan nincs. Íme néhány dolog, hogy megpróbálja enyhíteni a kólika.

Korai jelei meghallgatási Los; Védje Kids: Get Your Shot; Baktériumokat Napköziotthon: kérdéseket feltenni