emlőrák: hogyan válasszuk ki a orvosok és a kórházi

Ha már mellrákot diagnosztizáltak, ezért fontos, Ön időt, hogy megtanulják a részleteket a konkrét típusától és stádiumától és válassza ki a megfelelő orvosok és a kórházak a kezelések.

Saját alapellátás orvos egy jó első forrás. Ő adhat egy áttétel. Az orvos meg tapasztalatból tudják, hogy ki a legalkalmasabb a rák szakemberek a területen.

Azt is keresni on-line. Keresse megbízható internetes oldalak, mint a College of Sebészek vagy Society of Clinical Oncology. Azt is nézd meg a weboldalakat az egyetemek, orvosi iskolák, illetve a szövetségi kormány. Keres, akkor képes lesz arra, hogy megtalálják a rák szakemberek és tudjon meg többet a rák.

A kórházak ingyenes és bizalmas telefonos vagy online közvetítő szolgáltatások találni az orvosok. Kapsz információt az orvos szakmai háttérrel. A biztosítótársaságok is az Ön nevét, onkológusok együtt áttétel követelményeknek.

Ha van egy pár név, megtudja

Ha nem találja az információt, hívja az orvosi rendelő és feltenni néhány kérdést.

A rák olyan betegség legjobban kezelni egy csapat képzett szakemberek különböző területeken.

Egy orvosi onkológus felügyeli folyamán rákkezelés a legtöbb beteg és kezeli minden kemoterápiás betegek kaphattak.

Műtét végezhető egy általános sebész vagy egy sebészeti onkológus, a sebész, aki specializálódott a rák kezelésében, sok szakosodott mellrák.

A sugárzás onkológus kidolgozza a kezelési tervet sugárterápia, ha ez szükséges.

A csapat is a plasztikai sebészek, patológusok, radiológusok, szakorvosok szülész / nőgyógyász és egyéb területeken, onkológiai ápolók, gyógyszerészek, szociális munkások, dietetikusok, és így tovább.