értékelésekor PTSD – téma áttekintése

Nincs orvosi vizsgálat, amely megmondja, hogy van a poszttraumás stressz zavar (PTSD). Orvosa kérdéseket fog feltenni, hogy megtudja, hogy van-e rá, milyen traumatikus esemény okozhatta azt, és mennyire súlyos a tünetek.

Ez a csökkenés, az USA Network lesz levegő a 100. epizód a hit detektív-sorozat, Monk. “Meg kell egy nagyon szórakoztató,” mondja színész Tony Shalhoub, 54, aki játszott a címszereplő hét szezont. “Különösen azért, mert nagyon szereti Monk száma 100. €; Adrian Monk, akik nem az tudja, egy meleg és töredelmes detektív, aki rögeszmés-kényszeres betegség (OCD), a mentális betegség specifikus vonások, Shalhoub mondja nem olyan nehéz neki, hogy azonosulni. Ragyogó bűncselekmény harcos …

Orvosa a házastársa, partnere, vagy egy közeli családtag, hogy jöjjön veled. Ez a személy lehet, hogy kezelőorvosa megérteni, amit már megy keresztül. Együtt lenni valakivel, akiben megbízik segít ellazulni.

Az orvos kérheti, hogy töltse ki kérdőíveket a mentális egészségre. Ő adhat a fizikális vizsgálat és laboratóriumi vizsgálatok, mint például a vér-és vizeletvizsgálat. Ezek segíthetnek kizárni más dolog, ami okozza a tüneteket.

Problémák, amelyek hasonló tüneteket PTSD tartalmazzák

Az esemény, amely okozza a tüneteket; Traumatikus események az elmúlt, beleértve azokat is, ami történt, amikor gyerek voltál. Ezek lehetnek szexuális zaklatás vagy fizikai bántalmazást; Katonai szolgálat, különösen akkor, ha már a harcban; Ön tüneteit. Ezek közé tartozik újraéli az esetben, elkerülve a dolgokat, hogy úgy gondolja, az esemény, zsibbadtság, illetve hogy mindig éber, hogy veszélyben van. Orvosa is kérni fogja, ha ezek a tünetek zavarják az életét; Bármely jogi kérdések, amelynek köze a traumatikus esemény; Minden más mentális vagy érzelmi egészségügyi feltételeket akkor lehet, mint a depresszió; Akár valaki a családban volt egy mentális egészségi állapot; Hogy van-e öngyilkossági gondolatok vagy gondolatai sértő mások.

Egyéb mentális egészségi problémák, mint a depresszió vagy szorongásos rendellenességek; A fejsérülés vagy feltételek, amelyek befolyásolják az agy, mint a görcsök, vagy agydaganat; Szerhasználat problémák, mint például az alkohol vagy kábítószer-függőség; Pajzsmirigy problémák. A pajzsmirigy-túlműködés (hipertireózis) tüneteket okozhat, mint például az idegesség és a gyors, kalapáló szívverés. Ezek a tünetek összetéveszthetők PTSD; Hosszú távú alváshiány; Figyelemhiányos hiperaktivitás zavar (ADHD), olyan állapot, amelyben az emberek nehezen figyel, aktívabb lehet, mint a normál, és eljárhat gondolkodás nélkül.