étvágytalanság

Anorexia nervosa egy életveszélyes pszichológiai étkezési rendellenesség, amely jellemző a saját éhezés és a túlzott fogyás. Extrém fogyás emberek anorexia nervosa vezethet veszélyes egészségügyi problémák és akár halált is okozhat.

Emberek, akik szenvednek ebben a betegségben az intenzív és irracionális félelem gyarapodik, mert látják, hogy magukat a zsír, akkor is, ha mindenki más nem. Anorexics úgy érzik, hogy nehezebb, mint a többi emberek, és szeretnék csinálni valamit. Úgy érzik, hogy szükség van a elvékonyodnak és vékonyabb, és a leggyorsabb módja annak, hogy lefogy, hogy nem eszik egyáltalán. Élelmiszer, kalória, és a testsúly átvegye az irányítást az ember életében. Anorexics gyakran elszigetelődnek. Megállnak látva barátok és a szórakozás.

Cindy volt 12, amikor ő kifejlesztett anorexia nervosa. A félénk, szorgalmas lány, igyekezett mindenki kedvére. Ő volt vonzó, de csak egy kicsit túlsúlyos. Félt, hogy nem volt elég ahhoz, hogy a figyelmet a fiúk az ő osztálya. Az apja tréfásan azt mondta neki, hogy ő soha nem kap egy barátja, ha nem elveszítené súlyát. Ő komolyan vette őt, bár, és elkezdett diétát. “Azt hittem, hogy mivel vékony volt a legfontosabb dolog. Azt hittem, ez az egyetlen módja, hogy az emberek, mint én, vagy észre. Elkezdtem aggódni, hogy ha valaha híztak lettem csúnya.”

Nem sokkal ezután a font kezdte leesnek, Cindy időszakok megállt. Ő lett megszállottja diétával és az élelmiszer, és ő kifejlesztett furcsa étkezési szokások. Nem evett minden gyorséttermi és semmi zsír benne. Minden nap ő mérlegelni az összes élelmiszer ő eszik a konyhai mérleg, vágás szilárd apró darabokra, és a mérő folyadékok pontosan. Cindy ismerte a kalória és a zsír rendbeli mindent. Letette napi adagban a kis tartályokban bélés őket sorokban. Azt is gyakorolni egész idő alatt, néha annyira, mint 3 óra egy nap éget sok kalóriát. “Azt inline skate, nem gyakorolják szalagok, vagy futni nyolc mérföldre a nap.” Soha nem volt a lift, ha tudott járni lépcsőzés.