felfekvés (decubitus) tünetei

A bőr nem törött.; A bőr vörösnek látszik az emberek világosabb bőrszín, és a bőr nem röviden világosítani (fehérít), amikor hozzáért.; On emberek sötétebb bőr, a bőr elszíneződése mutathat, és ez nem elsápad, amikor megérintette.; az oldalon lehet érzékeny, fájdalmas, kemény, lágy, meleg vagy hideg, mint a környező bőrt.

Stage I

Felfekvés valamelyikébe sorolhatók négy szakaszban súlyosságuk alapján. Az Országos felfekvés tanácsadó testület, a szakmai szervezet, amely elősegíti a megelőzés és a kezelés a felfekvések, meghatározza minden egyes szakaszában a következőképpen

Stage II

A kezdődő szakaszban a felfekvés a következő jellemzőkkel rendelkezik

Stage III

Abban a szakaszban II

Abban a szakaszban III fekély egy mély seb

A színpadon IV fekély látható nagyszabású veszteség szövet

A felfekvés tartják unstageable ha borítja sárga, barna, fekete vagy elhalt szövetet. Arra nincs lehetőség, hogy milyen mély a seb.

Stage IV

A mély szöveti sérülés lehet a következő jellemzőkkel

Unstageable

Mély szöveti sérülés

Azoknak az embereknek, akik a tolószékben, felfekvések gyakran fordulnak elő a bőrön át a következő oldalakon

Azoknak az embereknek, akik ágyhoz, közös területek közé tartozik a következő

Ha azt észleli, korai jeleit vagy tüneteit nyomás fekély, változtassa meg álláspontját, hogy enyhíti a nyomást a területre. Ha nem látja a javulást 24-48 óráig, forduljon orvosához. Azonnal forduljon orvoshoz, ha megmutatod fertőzés jeleit, mint a láz, vízelvezető vagy szagot egy fájó, vagy fokozott hő és bőrpír a környező bőrt.

Közös oldalak felfekvés

A külső réteg a bőr (epidermis), és része az alsó réteg a bőr (irha) sérült vagy elveszett.; A seb lehet sekély és rózsaszínes piros vagy.; A seb néz ki, mint egy folyadékkal telt hólyagot vagy megrepedt bliszter .

A veszteség a bőr általában kiteszi egy kis zsír.; A fekély néz kráter-szerű., Az alsó a seb van némi sárgás elhalt szövetet.; A kár túlnyúlik az elsődleges seb alatti réteg az egészséges bőr.

A seb teheti ki az izmok, csontok vagy inak.; Az alján a seb valószínűleg elpusztult szövet, ami sárgás vagy sötét és ropogós.; A kár gyakran túlmutat a primer seb alatti réteg az egészséges bőr.

Mikor kell orvoshoz

A bőr lila vagy bordó, de a bőr nem sérült., A vérrel teli hólyag jelen.; A terület fájdalmas, szilárd vagy pépes.; A terület meleg vagy hideg, mint a környező bőrt., Ezen emberek sötétebb bőr, a fényes folt, vagy változás bőrszín alakulhat ki.

Tailbone vagy fenék, lapockák és a gerinc, támogatja a karok és a lábak, ahol pihenni ellen a szék

Vissza vagy a fejhez, peremén a fülek váll vagy lapocka; Hip, hát alsó részén vagy farokcsont, Heels, boka és a bőr a térd mögött