fogamzásgátló akne kezelésére: típusok, előnyök, a kockázatok

A nők, akne, különösen súlyos akne, vezethet kínos, szorongás, társadalmi elszigeteltség, és állandó bőr hegesedése. Súlyos akne is kisebb az esélye a foglalkoztatás egyes iparágakban.

Becslések szerint 40000000-50000000 sok ember a világon érint valamilyen formában a pattanások, és nem csak a tizenévesek. Bár akár 80% évesek 11-30 mondják, hogy már érintette, kiderül, hogy sokan, különösen a nők, hogy akne a mi késő 30-as évek, sőt a mi 50-es években, mondja Jenny J. Kim, MD, PhD docens bőrgyógyász a University of California, Los Angeles, David Geffen Orvostudományi; Néha nehéz betegek kezelésére akne érti, hogy még …

Általában fogamzásgátló akne kezelésére gyakran ajánlott az egészséges nők, akik szintén fogamzásgátló. Ez tipikusan után kezdődött más akne kezelések, mint például a helyileg krémek és orális antibiotikumok, nem sikerült tisztázni a bőrt. Itt információt a kockázatok és előnyök a fogamzásgátló tabletták akne. Ez segíthet, hogy tájékozott döntést arról, hogy mi a jó neked.

Mint minden tinédzser tudja, van egy egyértelmű kapcsolat a hormonok és a pattanások. Néhány nőnél a premenstruációs fellángolások az akne, mint a hormonszintek műszak során ciklus. És néhány, akne egyszerűen fennáll az évek során, még a menopauza után.

Akne váltja ki túlzott termelése faggyú. Faggyú olaj által mirigyek a bőr. Együtt hámsejteket, faggyú eltömítheti a pórusokat, és elősegítik a baktériumok, amelyek hozzájárulnak a pattanások. Androgének, a hormonok csoportjába, amely magában foglalja a tesztoszteron, serkentik a bőr előállítására faggyú.

Egy nő a petefészek és a mellékvese normálisan alacsony androgének. A magasabb szintű androgének vezethet felesleges faggyút. A fogamzásgátló tabletták, amelyek az ösztrogén és a progeszteron csökkenti az összeget az androgének a szervezetben. Ennek eredménye a kevésbé faggyú és kevésbé súlyos akne.

Az elmúlt évtizedben robbanásszerűen új típusú fogamzásgátló. De eddig csak három fajta fogamzásgátló tabletták már jóváhagyta az FDA kezelésére akne. Mindhárom “kombináció” az orális fogamzásgátlók, amelyek az ösztrogén és a progeszteron. Tény, hogy a fogamzásgátló tabletták, melyek csak progeszteron ténylegesen, hogy a pattanások rosszabb.

Minden típusú fogamzásgátló tabletta használt akne tartalmaz egy alacsony dózisú ugyanabban a formában az ösztrogén. De mindegyik használ egy másik formája a progeszteron.