hátfájás: mi okozza?

Közel 30% -a sok ember a világon valamiféle fájdalom a hát alsó részén, és ez a felső rokkantsági ok az egész világon. Életkor játszik szerepet, hanem az okok lehetnek sérülések, inaktív életmód, a rossz testtartás, a betegségek és az elhízás, a sok más dolog.

TENS, vagy bőrön keresztüli elektromos ideg stimuláció, a hátfájás kezelés, amely használja az alacsony feszültségű elektromos áram fájdalomcsillapításra; TENS általában történik egy TENS készülék, egy kis elemmel működő eszköz. A készülék akasztott egy övet, és össze van kötve két elektróda. Az elektródák szállítására elektromos áram a TEN gép a bőrt.

Hátad kiszolgáltatva a rossz szokások, mint a

Mindezek a dolgok vezethet derékfájás.

Lehet folytatni a stressz a hát – az izmok érzem ők csomóban. És a fájdalom úgy érzi, sokkal rosszabb, ha te is depressziós vagy ideges.

Zuhan, bekerülni egy autóbalesetben, vagy akár túlzásba, hogy pick-up játék a hétvégén problémákat okozhat úgy érzi, a hát alsó részén, mint a

Gerinc / csigolyatörések: A vissza lehet egy kis szünetet, ha ez jól kupán, vagy ha esik egy nagy magasságban.

Rándulások és húzódások: Emelő és kanyargós egyidejűleg, vagy lengő egy golf klub, lehet húzni vagy szakadás a szalagok, izmok, és inak a hátsó.

Görcsök: Ezek izom-összehúzódások, és fáj. Ezek általában történni, ha rándulás vagy húzódás a hát alsó részén.

Sok esetben a fájdalom történik, ha részei a hátsó – a gerinc, az ízületek, a szövetek, izmok, és a lemezeket tompítja a gerincvelő csontok (csigolyák) – nincsenek szinkronban. Ha vissza nem érzi igaza, van orvosához csekket

Porckorongsérv vagy elcsúszott lemezeket: A csontok a gerinc enyhítse lemezek, gyakran nevezik “lengéscsillapítók.” Amikor elkopnak, a lágy szövetek között kezd présel ki. Ez az, amikor elkezdi érezni – különösen, ha felbontják. Ez akkor történik, ha már volt egy hirtelen sérülés, vagy azért, mert az egyszerű kopás.