hátfájás: otthon kezelések – gyakorlat, OTC gyógyszerek, valamint több

Általános ajánlások szerint a normál, vagy közel normál aktivitás a lehető leghamarabb. Nyújtás vagy tevékenységek, amelyek pedig további törzs hátoldalán kedvét, de.

Nincsenek konkrét vissza gyakorlatok, amelyek kimutatták, hogy javítja a fájdalmat, vagy növeli a funkcionális képesség az emberek akut hátfájás. Gyakorlat, azonban hasznos lehet a krónikus hátfájás, hogy segítsen nekik visszatérni a normális tevékenység és a munka.

Vény nélkül kapható gyógyszereket is enyhíthetik a fájdalmat

Egyesek előnyös a használata a jég vagy hőt. Használatuk, bár nem bizonyult hatékonynak, nem tekinthető károsnak. Vigyázzon: ne használja a fűtés pad “magas” vagy hely jeget közvetlenül a bőrre.

A legtöbb szakértő egyetért abban, hogy hosszan tartó ágynyugalom társított hosszabb regenerációs időszak. Továbbá, az emberek ágynyugalom nagyobb valószínűséggel alakul ki a depresszió, a vérrögképződés az alsó végtagokban, csökkent izomtónus. Nagyon kevés szakértők azt javasolják, több mint 48 órás időtartamra csökkent aktivitás vagy ágynyugalom. Más szóval, kelj fel és indulj mértékben akkor, hacsak orvosa másképp nem rendeli.

Megtanulják az igazságot a hátfájás okai és kezelések

 ból ből

FORRÁS

“Alsó Vissza fájdalomcsillapítás otthon.”

Ibuprofen (például Advil, Nuprin vagy Motrin), elérhető over-the-counter, kiváló gyógyszere a rövid távú kezelés derékfájás. Kockázata miatt a fekélyek és a gyomor-bélrendszeri vérzés, beszéljen orvosával a használja ezt a gyógyszert; Paracetamol (mint például Tylenol) is hatékony a fájdalomcsillapításban; Lokális szerekkel, mint a “mély fűtési dörzsöli” nem mutatták ki, hogy hatékony legyen.