hólyag felfüggesztés sebészet: miért történik ez?

Inkontinencia / OAB Trends

Hólyag felfüggesztés utal műtét, amely segít elhelyezni a megereszkedett hólyag vissza normál helyzetbe. Ez a fajta műtét az Ön számára? Itt válaszokat kaphat a leggyakoribb kérdésekre, akitől szükség lehet ezt az eljárást az esetleges komplikációk.

Húgyhólyag szuszpenziót (vagy hólyagnyak szuszpenzió) műtét egy olyan eljárás, hogy lehet használni kezelésére vizelet szivárgás, amely akkor jelentkezik, amikor egy személy Sneezes, nevet, vagy köhög – nevezett állapot stressz inkontinencia. Szülés, valamint a hormonális változások, hogy jön a menopauza okozhat nő elveszti az izomtónus mentén a medencefenék. Ez vezethet a stressz inkontinencia, és ha úgy dönt, hogy csináld, húgyhólyag felfüggesztés műtét.

Orvosa javasolhatja húgyhólyag felfüggesztés műtét ha közepesen súlyos vagy súlyos stressz inkontinencia, hogy nem lesz jobb, nem-invazív kezelések, mint a Kegel-gyakorlatok, gyógyszerek, és az elektromos stimuláció.

Például a hólyag felfüggesztés műtét lehet egy lehetőség, ha Önnél a stressz inkontinencia miatt

Mielőtt rátérnénk a húgyhólyag felfüggesztés műtét, győződjön meg róla, a tünetek valójában által előidézett stressz inkontinencia. Ha szükség van rá, keresni egy másik véleményt. Húgyhólyag felfüggesztés műtét csak segít kezelni stressz inkontinencia. Ez nem hasznos egyéb inkontinencia. Az 1. számú oka a műtét nem egy téves diagnózis.

Vannak különböző módon, hogy helyezze a hólyag vissza normál helyzetbe. Húgyhólyag felfüggesztés műtéti technikák közé

Nyílt retropubicus felfüggesztés műtét során felhúzva a húgyhólyag nyaka és a varrás, hogy a környező csont vagy szövetet varratokat. Ez egy formája a hasi műtét. A sebész a metszést a has területén néhány centivel alacsonyabb a köldök, és elhelyezi a húgyhólyag és a húgycső, a cső, amelyen keresztül a vizelet kifolyik a szervezetben. Az eljárás javítja a stressz inkontinencia tünetei eredő megereszkedett a hólyagnyak vagy a húgycső.