hólyagok kezelés: a felbukkanó hólyagok biztonságos?

A legtöbb hólyagok okozta súrlódás vagy kisebb égések nem igényelnek orvosi ellátást. Az új bőr képezi alatt az érintett területen, és a folyadék egyszerűen felszívódik. Ne szúrja a buborékfólia, kivéve, ha nagy, fájdalmas, vagy valószínűleg további irritált. A folyadékkal telt hólyagot tartja a mögöttes bőr tiszta, ami megakadályozza a fertőzést, és elősegíti a gyógyulást.

De ha kell, hogy a pop hólyag

Tudjon meg többet a hólyagok

alapjai

Tünetek

Kezelés

FORRÁS; Academy of Family Physicians; Sportsmedicine.

Maximalizálja a bőrápoló rutin, hogy fiatalnak néz most.

Használjon steril tűvel vagy borotvapenge (sterilizálja, tedd a pont vagy él a láng, amíg red hot, vagy öblítse le-alkohol); Mossa meg a kezét, és a területet alaposan, majd egy kis lyukat, és finoman nyomja ki a tiszta folyadék; Ha a folyadék fehér vagy sárga, a bliszter lehetnek fertőzöttek, és kell orvoshoz; Ne távolítsa el a bőrön keresztül egy törött buborékcsomagolásban. Az új bőr alá kell ez védőburkolat; Alkalmazza antibiotikumos kenőcsöt vagy krémet; Nézd a fertőzés jeleit fejlesztésére, beleértve a genny vízelvezetés, vörös vagy meleg bőrt körülvevő hólyag vagy vörös csíkok, ami távol a hólyagot.

Jól néz ki minden Operatőr; Hogyan ápolja a száraz, vörös Ski; Meglepő módon, hogy csökkentsék ráncok; Száműzni a táskák a szemed alatt