kalcitonin parenterális

Használja a kalcitonin

kalcitonin csak orvosával receptet.

Ha egy gyógyszer már jóváhagyott marketing egy bizonyos használatra, tapasztalat azt mutatja, hogy ez is hasznos más egészségügyi problémákat. Bár ez a felhasználás nem szerepelnek a termék címkézése, kalcitonin használják bizonyos betegeknél a következő orvosi állapot

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a gyógyszer ebben a csoportban, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például élelmiszerekhez színezékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Használata előtt kalcitonin

Tanulmányok a kalcitonin volna tenni csak a felnőtt betegek, és nincs külön összehasonlítja a kalcitonin a gyermekek használatára más korcsoportokban. Ezért biztos, hogy beszélje meg orvosával a kalcitonin gyermekeknél.

Számos gyógyszer nem vizsgálták kifejezetten az idős emberek. Ezért nem lehet ismert, hogy azok pontosan ugyanúgy ők a felnőtteknél. Bár nincs specifikus információ összehasonlításával kalcitonin az idősek használható más korcsoportokban, kalcitonin várhatóan nem okoz más mellékhatásokat, problémájával idősebbek, mint ez a felnőtteknél. A kalcitonin gyakran használják idős betegeknél.

A kalcitonin nem vizsgálták terhes nőkön. Azonban Állatkísérletekben kalcitonin kimutatták, hogy csökkenti a születési súlya a baba, amikor az anya kapott dózis kalcitonin sokszor a humán dózis.

A kalcitonin még nem számoltak be, hogy problémát okoz a szoptatós babák. Azonban állatkísérletek kimutatták, hogy a kalcitonin csökkenti az áramlás anyatejbe.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

Hogy bizonyos egészségügyi szakember tudja, hogy az étrend nagy mennyiségű kalcium-tartalmú élelmiszerek és / vagy D-vitamin-tartalmú élelmiszerek, mint a tej vagy egyéb tejtermékek. A kalcium és a D-vitamin okozhat a kalcitonin, hogy kevésbé hatékony kezelésében magas vér kalcium. Is hagyja az egészségügyi szakember tudja, ha bármilyen speciális diéta, mint például az alacsony nátriumtartalmú vagy alacsony cukortartalmú étrend.

Helyes használata kalcitonin

kalcitonin injekció csak. Ha lesz saját magának az injekciót, győződjön meg róla, hogy pontosan megértsük, hogyan kell adni nekik, többek között, hogyan kell kitölteni a fecskendőt az injektálás előtt. Ha bármilyen kérdése van ezzel, kérdezze meg orvosát.

Használja a kalcitonin csak a fecskendő tartalmát a tiszta és színtelen. Ne használja, ha úgy néz ki, szemcsés vagy elszíneződött.

Az adag gyógyszer ebben az osztályban különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adagok ezen gyógyszerek. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Azonnal hívja orvosát vagy gyógyszerészét utasításokat.

Ha kihagyott egy adagot a kalcitonin és az adagolási séma

Ha bármilyen kérdése van ezzel, kérdezze meg orvosát.

Gyerekektől távol tartandó.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Store kalcitonin-humán alatti hőmérsékleten 77 ° F. Hűtőszekrényben nem tárolható. Használja elkészített oldatot 6 órán belül.

Store kalcitonin lazac a hűtőben. Azonban ne a fagytól.

Orvosa ellenőrizni kell a haladást rendszeres látogatások, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a kalcitonin nem kívánt hatásokat válthat.

Ha ön használ kalcitonin hypercalcaemia (túl sok kalcium a vérben), orvosa akarja, hogy kövesse egy alacsony kalcium étrend. Ha bármilyen kérdése van ezzel, kérdezze meg orvosát.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Óvintézkedések használat közben kalcitonin

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

kalcitonin Side Effects

Csontritkulás hidroklorotiazid, alendronát, Fosamax, ösztradiol, kalcium-karbonát, a Prolia

Paget-kór alendronát, Fosamax, Actonel, Reclast, Zometa, kalcitonin

A hiperkalcémia furoszemid, Lasix, kalcitonin, Miacalcin, Aredia, pamidronát

Osteogenesis imperfecta kalcitonin, Miacalcin, Fortical, Miacalcin Orr

kalcitonin