karcinoid szindróma tünetei

Bőrpír. A bőr az arcán, és a mellkas felső részén melege és megváltoztatja a színét – kezdve a rózsaszín-lila. Flushing epizódok tarthat néhány perctől néhány óráig vagy még tovább.; Flushing előfordulhat nyilvánvaló ok, bár néha lehet váltja ki a stressz, a testmozgás vagy az alkoholfogyasztás.; Facial bőrelváltozások. Lilás területek pókszerű vénák jelenhetnek meg az orr és a felső ajak., Hasmenés. Gyakori, híg széklet gyakran kíséri a hasi görcsök léphetnek fel, akik karcinoid szindróma.; Nehézlégzés. Asztma-szerű tünetek, mint például a zihálás, légszomj, előfordulhat ugyanakkor azt tapasztalja bőrpír.; Szapora szívverés. Időszakok szívdobogást jele lehet a karcinoid szindróma.

Mikor kell orvoshoz

A jelek és tünetek a karcinoid szindróma attól függ, melyik vegyi carcinoid tumor juttasson be a véráramba. A leggyakoribb jelei és tünetei karcinoid szindróma közé

Bőrpír. A bőr az arcán, és a mellkas felső részén melege és megváltoztatja a színét – kezdve a rózsaszín-lila. Öblítő epizódok tarthat néhány perc és néhány óra vagy hosszabb.

Flushing előfordulhat nyilvánvaló ok, bár néha lehet váltja ki a stressz, a testmozgás vagy az alkoholfogyasztás.

Készíts egy találkozót az orvos, ha jelek és tünetek érintik meg.