klomifent (orálisan) megfelelő használata

Adagoló

kihagyott adag

Vedd ezt a gyógyszert csak az orvos utasítása szerint. Ha kezdődik az 5. napon, számolja az első nap a menstruáció, mint 1. nap elején, az 5. napon, hogy a megfelelő adagot naponta akár több napig az orvos rendelt. Annak érdekében, hogy ne felejtse el bevenni a gyógyszert, pótolja ugyanabban az időben minden nap.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Ha nem emlékszik, amíg eljött az ideje a következő adag, vegye ki mindkét adagot együtt, majd térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ha kihagy több mint egy adag, kérdezze meg orvosát.

Tárolás

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.